Traktorista napísal:
Fajn, tak potom nič
BTW. mne nechybala, minule som si nazor riadne vymenil z jednym chalanom v auparku.
Bol husty chlapec, ale von sa ist bit nechcel, rozumiete tomu niekto?
xexe takyx pozname PI*OVAT by xcely, ale ked sa maju cinit tak su posraty
ja nechapem, naco kupujete napr bocnice v alzasofte, ved to je moc drahe, pravy tunnig sa robi po domacky, kupim plexisklo, urobim obvodi na elektriku, vyrezem diery a vsetko.
Podla mna je nanic kupit a dat top len dokopy, to neni wono
Traktorista napísal:ja nechapem, naco kupujete napr bocnice v alzasofte, ved to je moc drahe, pravy tunnig sa robi po domacky, kupim plexisklo, urobim obvodi na elektriku, vyrezem diery a vsetko.
Podla mna je nanic kupit a dat top len dokopy, to neni wono
frederick123 napísal:
a potom to tak aj musí vyzerať. Šak daj foto
no nahodou staci kuknut co robi stoobi, to vyzera uplne jak original, laserom si tam pali veci, a to on robi, cest a moja poklona mu patri.
BTW. ja netuningujem
traktorista ma pravdu, pravy tuning sa robi doma na kolene a ked ot vies tak origos veci su oproti tomu slabucky odvar... a hlavne za to nedas tie nekrestanske peniaze a mozes vrazit do upgradu kompu
t0m4s3 napísal:traktorista ma pravdu, pravy tuning sa robi doma na kolene a ked ot vies tak origos veci su oproti tomu slabucky odvar... a hlavne za to nedas tie nekrestanske peniaze a mozes vrazit do upgradu kompu
namáš dáky manuál na tuning PC. 6e by som to skúsil sám
frederick123 napísal:
namáš dáky manuál na tuning PC. 6e by som to skúsil sám
??? si myslis ze ti nekdo povie ako sa to robi?
Normalne, ked si aspon trochu zrucny, nieco urcite zbastlis, proste s priamociarkou vyrez tvar pre bocnicu, napr tym zacni ale manual? Vy ste uz ale PC deti
Traktorista napísal:
njn, tak potom nemas co tuningovat
Ale pravda, pokial sa nenaucis byt trochu zrucny, budes mat v zivote IMHO zbytocne roblemy, s autom, s domom a tak
a práve preto chcem začať pri tuningu PC, tam nemám až tak čo posr.... Alebo hej