HIP-HOP

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Tomasito napísal:Amerického rapera Proofa zastrelili v nočnom klube
- bol jediny, kto ma z formacie D12 ako-tak zaujal...
nikomu chybat nebude,neboj,aj tak to bol gangsta
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Lamor ano "vyrastaju" z nich velky gangtri lebo pocuvaju len KF a to je pre nich cely HH urcite aspon drviva vetsina z nich nemaju ani paaru o tom co je to hiphop....
Aryan_Angel predstav si ze vsimol som si tam toho pana Zverinu alias Daniela a pocuval si co odpovedal na otazku o babach v klipoch alebo co to tam sa ho pytala? povedal ked im to vadi tak nek aj oni robia texty a nek maju take(neviem ake slovo pouzil) klipy ale zase v tej reportazi bol len jedna strana mince ktora byva povacsinou vsade a to sa mne napr. nepaci..a ano potvrdil to ale tie nadavky maju daco zdoraznit v tom texte :wink: (netyka sa KF)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

canopus napísal:nikomu chybat nebude,neboj,aj tak to bol gangsta
Mne chyba, spoteny sa zobudzam zo sna ako stale tuzim po jeho pritomnosti, no vzdy ked sa zobudim zistim, ze uz je navzdy prec. Dokonca som si jeho portret nechal vytetovat na chrbat. Obavam sa, ze sa z toho uz nikdy nedostanem... Proof, R.I.P.

PS (pre zmenu vazne): Skus uz uvazovat triezvo a nerob z komara somara... akurat som napisal, ze "bol jediny, kto ma z formacie D12 ako-tak zaujal" :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

lol Dead_Warrior tak to ten Zverina povedal dobre dementnu vec.. ze nech baby tiez zacnu nadavat a degradovat v rape chlapov... sak to moze povedat len debil alebo hiphoper :)
Fenry14
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fenry14 »

Hip Hop.Niektore pesnicky su srtasne a iba par su dobre,moj nazor na to je ,ze to je p...a a naj je samba
Fenry14
Amateur
Amateur

Aryan Angel napísal:lol Dead_Warrior tak to ten Zverina povedal dobre dementnu vec.. ze nech baby tiez zacnu nadavat a degradovat v rape chlapov... sak to moze povedat len debil alebo hiphoper :)
presne tak slovvensky raperi su je*** a robia hanbu SLOVENSKU
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel tebe asi chyba daco v tvojom zmyslovom rozmyslani :D On odpovedal ze ked sa im to nepaci tak nek to robia o chlapoch vtedy by sa nemohlo povedat ze su iba chlapy d.bnuty a vedia len vulgarne nadavat atd....

Fenry14
Nemozu robit hanbu slovensku lebo vo svete su tiez v krajinach v ktorych je tiez rap napr take USA, Francuzko, Polsko a pozri sa kde su tie krajiny vacsina ludi ma o hiphopu dost skryvenu mienku :? a co tak anbuduce pouzit tlacitko edit? :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Fenry14 napísal:presne tak slovvensky raperi su je*** a robia hanbu SLOVENSKU
jj tak potom ich pozyvaju chodit robiť hanbu aj do čiech,polska,ruska,anglicka :) nemyslim si že to je hanba !
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dead_Warrior, heh asi fakt lebo podla mna si povedal to iste teraz
Digital napísal:jj tak potom ich pozyvaju chodit robiť hanbu aj do čiech,polska,ruska,anglicka :) nemyslim si že to je hanba !
v kazdej krajine sa najdu podobne individua:)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Dead_Warrior, heh asi fakt lebo podla mna si povedal to iste teraz

v kazdej krajine sa najdu podobne individua:)
njn a potom ako Francuzky premier uviedol (ked boli vo FR nepokoje) ze za to mozu rapary (tak som sa na tom dobre pobavil) :lol: dokonca tu skupinu Sniper obvinilo ministerstvo vnutra :lol: a neuspeli a uznali ze oni skladbou (Le France) nevyvolali nepokoje :lol:

To je tak vzdy sa hlada ta "najcernejsia ovca" na ktoru sa moze vsetko nakydat v tomto pripade rapery :lol:
Fenry14
Amateur
Amateur

Digital napísal:jj tak potom ich pozyvaju chodit robiť hanbu aj do čiech,polska,ruska,anglicka :) nemyslim si že to je hanba !
podla mna je,lebo hip hop a rap zalozili cernosi a to vzniklo v usa,tak preco sa musime po usa opicit.A oni vam nadavaju a vy skandujete,to sa vam paci?
Fenry14
Amateur
Amateur

Dead_Warrior napísal:Aryan Angel tebe asi chyba daco v tvojom zmyslovom rozmyslani :D On odpovedal ze ked sa im to nepaci tak nek to robia o chlapoch vtedy by sa nemohlo povedat ze su iba chlapy d.bnuty a vedia len vulgarne nadavat atd....

Fenry14
Nemozu robit hanbu slovensku lebo vo svete su tiez v krajinach v ktorych je tiez rap napr take USA, Francuzko, Polsko a pozri sa kde su tie krajiny vacsina ludi ma o hiphopu dost skryvenu mienku :? a co tak anbuduce pouzit tlacitko edit? :lol:
ano to je pravda ale povedz jedneho slovenskeho cierneho rapera
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Fenry14 napísal:podla mna je,lebo hip hop a rap zalozili cernosi a to vzniklo v usa,tak preco sa musime po usa opicit.A oni vam nadavaju a vy skandujete,to sa vam paci?
Nacizmus vznikol v Nemecku
Fašizmus vznikol v Taliansku
Skinheads vznikol v Británií
Rock vznikol v Británií
Skinheads vznikol v Británií

LoL Kolko mas rokov ? 5 ?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Fenry14 oo ano origos rapery tak by som ich nazval boli cernosi...ale aj ty co su na SVK tak su dobri za prve a to aj podstatne nemozes porovnavat situaciu na SVK a USA...najme nie co sa tyka hh sceny..ale aj na nasej domacej scene mame dobrych raperov
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Dead_Warrior napísal:Fenry14 oo ano origos rapery tak by som ich nazval boli cernosi...ale aj ty co su na SVK tak su dobri za prve a to aj podstatne nemozes porovnavat situaciu na SVK a USA...najme nie co sa tyka hh sceny..ale aj na nasej domacej scene mame dobrych raperov
dobri su akurat tak v p.covani na cely svet... btw. ved aj ti nasi SVK rapperi su minimalne polovica tmavsej pleti, maju blizko k cernochom :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

povies mi aku polovicku poznas/myslis? a ehm ked vravis o pi.ovani na tento svet, tak to vidia oni je to pohlad na tento svet ich ocami...takze by som o tom pi.ovani "pomlcal"....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Dead_Warrior napísal:povies mi aku polovicku poznas/myslis? a ehm ked vravis o pi.ovani na tento svet, tak to vidia oni je to pohlad na tento svet ich ocami...takze by som o tom pi.ovani "pomlcal"....
a to ze len p.cuju na tento svet je zase moj pohlad na nich takze "pomlcat" mozes ty. Nechapem a ani nikdy nepochopim ako mozes takyto styl obhajovat, ved to sa neda pocuvat a povedat nieco take ze na SVK su dobri rapperi no lol dovol aby som sa zasmial... ok nechcem sa hadat je to tvoj nazor a nejdem ti ho brat :wink:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ani ja sa nechcem s tebou hadat ja len vravim ze ej to pohlad na svet ich ocami....a na SVK scene mame kvalitku to sa nezapre :smt023
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

No podla mna kvalita na SVK scene je... cela H16,Cisty,Mora,Ego
NICOLAI
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa: