Sony ericsson Z520i vs Nokia 6103

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Sony ericsson Z520i vs Nokia 6103

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

potrebujem poradit . ktory je lepsi
nejake info
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10298
info
http://www.nokia.cz/phones/6103/main_features.php
info
http://direct.motorola.com/slo/web_prod ... ctid=30299
ide dost o velkost pisma pretoze telefon nieje premna. potreboval by som vediet ci sa na tom sony ericssone da nastavit velkost pisma.alebo ci je aspon podobna velkostou ako u tej nokii dakujem.
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

takze ak by si chcel z hladiska vlastnosti ktory je lepsi tak by som povedal ze ten Sony Ericsson...ma lepsie funkcie a ta velkost pisma na displeji sa da nastavit asi len na Ericssone...u Nokie som to este nevidel a ja mam tiez Sony Ericsson a mozem si nastavit na tri alebo styri velkosti....ale neviem ci to pojde aj na tomto....lepsie ti poradi ten kto ten mobil ma...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

pozri si este porovnanie novej Z530i a Z520i
zatial co 520i ma napr vonkajsi display farebny - teda na svetle horsie citatelny tak 530i ho ma monochromaticky, dalsia zmena je ze 530i nema aktivny dispay zatial co starsia 520i ho ma, je to dost zaujimave porovnavanie tychto 2 telefonov
pri teste Z530i som cital ze radsej pockat na W300i lebo to bude kvalitnejsi mobil a hlavne ma 256MB pamat + sluchadla a pod
rozhodnut sa musis podla svojich priorit co je pre teba podstatne
a mozno aj podla ceny, osobne by som momentalne z tych dvoch nokia 6103 a Z520i bral Z520i napr aj pre vacsiu pamat v telefone
->slavo<-
Addict
Addict

Hej hej ale ide oto ze telefon sa bude kupovat v T-mobile a tam toho moc navyber nieje a ide mi len o tieto dva telefony. takze tak. dik za typ ale asi berem ten SE .
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

pockaj este do konca mesiaca je sice 13nasteho ale pockaj takeho 2-3 bude nova ponuka takze racej pockaj aj ked mas vybrane
M@tt21
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@tt21 »

->slavo<-
Addict
Addict

ShepDog napísal:pockaj este do konca mesiaca je sice 13nasteho ale pockaj takeho 2-3 bude nova ponuka takze racej pockaj aj ked mas vybrane
ide oto ze teraz mam zlavu 1000 korun mi dosla smska a neviem ci bude ta zlava aj nabuduci mesiac .
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

->slavo<- napísal:ide oto ze teraz mam zlavu 1000 korun mi dosla smska a neviem ci bude ta zlava aj nabuduci mesiac .
hmm...skus zavolat operatorovi alebo chod priamo do predajne a opytaj sa....a nemas na vyber aj W600i ?lebo to je tiez husty mobil...
Zamknuté