vzdy mam taky cudny pocit ked sa dozviem ze umrel niekto, kto nebol az taky stary a bola to relativne znama osoba (ak sa to samozrejme nestalo vdaka drogam, alebo inym ''samovrazednym pomockam'')... ale to raz na kazdeho pride takze je to v podstae normalna vec, aj ked umriet pod vlakom je smutne
sakra , bol to jeden s normalnych politikov a spravil aj nieco pre slovensko
V roku 1991 založil 1. súkromné gymnázium v Bratislave, kde pôsobil až do nástupu do funkcie štátneho tajomníka Ministerstva školstva SR v roku 2002. V roku 1994 založil Asociáciu súkromných škôl, kde bol do roku 2002 predsedom.
Aryan Angel napísal:na to bol velmi bezvyznamny.. a bohuzial takychto pripadov je vela a bez alkoholu.. stava sa
nemyslel som to tak, ze by dal jeho niekto odstranit, na to bol ako hovoris bezvyznamny. Ale mozno to urobil sam.
Je to naozaj len spekulacia. Viem ze sa to stava ale toto je na moj vkus velka nahoda
ja osobne som politiku nejak takto nevnimal,ale v poslednom case umiera velmi vela ludi ktorych som poznal ci uz osobne alebo prostrednictvom medii...dufam ze sa to skoro zastavi....taketo veci nemam rad....
najhorsia bola ta fotka dnes na obalke sme kde v pozadi bola rozbita octavia a v predu jeho plagatik co vyletel z auta.smutne... chudak rodina.priecestia bez zavor su velmi nebezpecne.na kazdom takom kde sa stane taka nehoda by mali vybudovat zavory.
ja by som povedal ze by sa mali vybudovat vsade tam kde niesu, aby sa predislo aj tej jednej, byval som v tej dedine 13 rokov a ten prechod je pekne napitchu