IQ TEST

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

holubar - ano
mastermind - tot je tema s nazvom IQ test- ale to si si asi nevsimol, keby som pisal o mojom iq v teme Usa, aleb HOMAM5, tak nepoviem, ale myslim ze v teme o IQ testoch je to normalne

a chlapce - v tej teme, odkial si vytiahol tie prispevky -

Kód: Vybrať všetko

jasne ze sa rozculujem, ved nato je toto forum, ne?
chápeš? fórum pre darcov a vip, a na začiatku tam písal tuším hojko, že tam môžme nadávať a spamovať - a vtedy som to založil, že keď teda som už ten darca, tak si tam trochu ponadávam a pospamujem - to že ty odtiaľ vynášaš príspevky, je naozaj od teba naozaj rana pod pás - v živote by som to práve od teba nečakal :evil: teraz keď aj tam začali platiť pravidlá, tak tam už nenadávam ani nespamujem - čiže o čo ti vlastne ide?

a toto tam píše hojko

Tato cast je urcena pre vsetkych darcov a VIP clenov, informacie z nej prosim nikde nezverejnujte.
[/color]

čiže keď ani pokyny administrátora nerešpektuješ, tak neviem čo si ty za človeka - týmto krokom si dokázal že si obyčajná nula - človek si myslí že špecial forum pre darcov a vip, tak super, a naraz niekto zacne vynasat prispevky
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ale prosim ta. snad nemyslis vazne to co si napisal :D.
myslel som, ze clovek tvojich intelektualnych kvalit dokaze pochopit to co som napisal.
ty sam argumentujes tym, aky prejav intelektualnej malosti je vulgarne vyjadrovanie a zaroven sam nieco take pouzivas.

To, ze hojko v tom fore povolil vulgarizmy neznamena, ze nie prejavom niecoho... ze?
a ak si nepostrehol, nevyniesol som ziadne informacie z toho fora, iba som citoval 2 tvoje prispevky, o ktorych by nikto nevedel odkial su keby si to nepovedal...
pravdu povediac cakal som, ze sa budes chciet nejak ospravedlnit ale cakal som nieco viac :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ty to asi nechápeš - tú tému o share.am som založil cielene, aby som tam bezdôvodne nadával a spamoval, chápeš? vraví sa tomu odreagovanie, alebo sranda.
a ak nechápeš čo znamená veta: Tato cast je urcena pre vsetkych darcov a VIP clenov, informacie z nej prosim nikde nezverejnujte. tak neviem ako je to s tvojou inteligenciou - a zaco by som sa mal akoze ospravedlnit??? urazil som niekoho???
mastermind
VIP
VIP

v poriadku ja chapem, ze si bol nahnevany ale co to meni na tom, ze si tie vulgarizmy pouzil? a ked sa pozriem na to co si napisal...
...tym iq testom si prdel vytret nemozem, ale mozem sa nim chvalit kazdemu, kto ho ma nizsie - co si podla tvojho vyjadrovania a pouzivania vulgarizmov (prdel) aj ty
... tak v tom vidim velky paradox, ty nie?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak znova: ty to asi nechápeš - tú tému o share.am som založil cielene, aby som tam bezdôvodne nadával a spamoval, chápeš? vraví sa tomu odreagovanie, alebo sranda.

neviem čo natom nechápeš? je rozdiel naschvál niekde robiť bordel, a v normálnej diskusii používať vulgarizmy
mastermind
VIP
VIP

artabanes napísal:tak znova: ty to asi nechápeš - tú tému o share.am som založil cielene, aby som tam bezdôvodne nadával a spamoval, chápeš? vraví sa tomu odreagovanie, alebo sranda.

neviem čo natom nechápeš? je rozdiel naschvál niekde robiť bordel, a v normálne diskusii používať vulgarizmy
1. moje iq ta nemusi zaujimat.
2. ja dost dobre chapem, ze si bol nahnevany a preto si to pouzil. Len nechapem preco je to u neho prejav "slabomyselnosti" a u teba iba obycajne odreagovanie, alebo sranda?
pre mna za mna sa mozes dalej chvalit svojim unikatnym IQ len prosim ked sa uz chvalis, tak sa chval tak aby si sa nezosmiesnoval. len o to mi tak celkovo slo...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

pretože to bolo fórum na odreagovanie, ja som tam nechcel nejaká informácie podávať alebo získavať, iba nadávať a spamovať - chápeš? ja som tam nereagoval na nič, nič som nikomu nepísal, len som si tak nadával

a toto je seriózne fórum, a téma o iq testoch - a on si tu len tak používa vulgarizmy, on ten vulgarizmus napísal mne - chcel mi predať nejakú informáciu, a nedokázal to bez použitia vulgarizmu

ak človek nedokáže vyjadriť informáciu slušne, bez vulgarizmov a silných slov, tak má priemernú inteligenciu - jednoduché - viac polopatisticky ti to povedať nedokážem
mastermind
VIP
VIP

lol a za toto ti dali 136? a ked sa nejaky tazky intelektual ako ty nedokaze zabavit bez vulgarizmov je to normalne podla teba?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

kto povedal že sa nedokážem zabaviť bez vulgarizmov??? ty si snáď myslíš, že jediná moja zábavka je špeciál sekcia na lamkách? jednoducho na žiadnych fórach čo som regnutý sa nemohlo nadávať ani spamovať, a na jednom (special forum na lamkach) to zrazu povolili - tak som si to chcel vyskúšať

a prečo si myslíš že som ťažký intelektuál??? napríklad holubara, hojka, lammera, tomasa povazujem za inteligentnejsich ludi ako ja (a je ich viac) - zdaleka sa nepovazujem za tazkeho intelektuala - iba za intelentnejsieho ako niektori iny ludia
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

artabanes napísal:ak človek nedokáže vyjadriť informáciu slušne, bez vulgarizmov a silných slov, tak má priemernú inteligenciu - jednoduché - viac polopatisticky ti to povedať nedokážem
Ked to viem vyjadrit slusne, vulgarne alebo pol na pol, tak som potom genius??? Ku*va som dobry :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

všetko sa dá vyjadriť aj slušne, aj vulgárne, je na inteligencii dotyčného, čo použije a kedy - ak má niekto vlastné fórum, tak sa krotiť nemusí :D :D

jednoducho, niekto v konverzácii bežne nadáva, a iný nadáva len tam, kde sa to môže :twisted:
mastermind
VIP
VIP

no uz som sa zdvihol zo zeme z tolkeho roflovania, takze ti mozem odpisat ... :lol:
Gangyho zrejme povazujes za jedneho z tych 96tich ludi len preto, ze sa vulgarne vyjadril.
tomaseho, hojka, holubara a neviem koho povazujes za inteligentnejsich ako si ty a pritom su vsetci ktorych som menoval dost vulgarni. Som to len ja kto v tom vidi paradox?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Strasne sa ospravedlnujem za mierny OT ale jednoducho musim.. :)

- Viete kto je to diplomat?
- To je taky clovek, ktory vas posle do p*ci takym elegantnym sposobom, ze mu za to este aj podakujete...

:lol: :lol: :lol:

Dajte mi aj basu, mne je jedno, ale z tejto diskusie jednoducho nemoooozeeem... :lol: :D :) :lol: :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

kurnik, kde, ja ho nepovazujem za menej inteligentneho, kedze som nevidel jeho iq test, som len vyslovil domienku, ktora moze, ale nemusi byt pravdiva - moj nazor je taky - ze nemozem vediet ako je on inteligentny len podla jednej pouzitej nadavky

a ty co som menoval su sice niekedy vulgarny, ale vedia toho viac ako ja, co uz viac krat predviedli :D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

artabanes napísal:kurnik, kde, ja ho nepovazujem za menej inteligentneho, kedze som nevidel jeho iq test, som len vyslovil domienku, ktora moze, ale nemusi byt pravdiva - moj nazor je taky - ze nemozem vediet ako je on inteligentny len podla jednej pouzitej nadavky

a ty co som menoval su sice niekedy vulgarny, ale vedia toho viac ako ja, co uz viac krat predviedli :D
Tak zas podla mna sa da urobit obraz o inteligencii daneho jedinca aj podla gramatickej zdatnosti ... (teraz dufam, ze v tychto mojich kecoch nebudem mat hrubky :lol:)
mastermind
VIP
VIP

aha tak domienka... nechce sa mi s tebou natahovat.
Ukoncime to s tym, ze si inteligentnejsi ako 96 ludi zo 100, ze na si na zaklade toho ze Gangy pouzil slovo prdel, vyslovil domienku, ze je jednym z tych 96tich, aj napriek tomu ze si par stran dozadu pouzil slovo kktina pri predavani informacie :lol:, a ze ty si vlastne nenadaval, len si vyuzival svoje pravo na vulgarizmy a na tom si sa zabaval.
A popri tej vsetkej dokonalosti, ti uplne vypadla slovenska gramatika.... :roll:
Pozri nic proti tebe nemam, ale rob sa prosim len taky inteligentny ako v skutocnosti si, lebo ak by si mal byt taky inteligentny ako sa tvaris, tak sa mozme vsetci chvalit tym, ze si nas poctil svojou pritomnostou na fore...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

:D jaj bože, kedy konečne pochopíte že vzdelanosť (v slovenčine napríklad) je niečo úplne iné ako inteligencia?? ind, ktorý nevie písať ani čítať môže dostiahnuť v iq teste mensy aj 150 bodov - a gramatiku nemusí vôbec ovládať - chápete

a mastermind - použil som slovo kktina, nie

ko*ot
medzi nadávkou a slovom, z ktorého si ľudia majú domyslieť nadávku ale samé o sebe nadávka nie je, je rozdiel
mastermind
VIP
VIP

artabanes napísal:a mastermind - použil som slovo kktina, nie

kok****
medzi nadávkou a slovom, z ktorého si ľudia majú domyslieť nadávku ale samé o sebe nadávka nie je, je rozdiel
a co som napisal ja?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

si nejaky nechapavy - si napisal ze ja som napisal kktina - a to nie je to isté ako ko*ot
mastermind
VIP
VIP

ano napisal som, ze si napisal kktina. nie je na tom nieco pravda?
nemam ani najmensiu chut sklznut do hadok o roznych interpretaciach "vulgarizmu".
Mas pravdu Gangy je menej inteligentny ako ty lebo napisal prdel. Ty si sa tak isto vyjadroval vulgrarne ALE... a ani neviem aky pseudoargument by si bol este schopny vytiahnut.
Je mi jedno ako velmi sa povazujes za inteligentneho, ale ked to uz prezenetujes, tak to skus prezentovat tak, aby si pri tom nevyzeral prave naopak. Ber to ako radu.

Pamataj, ze mlcat je niekedy zlato...
Tuto debatu povazuj z mojej strany za uzavretu.
Zamknuté