Futbal: MS 2006 v Nemecku
-
ledenaster
Medium Professional
Francuzsko - hrali uplne bez dorazu , chceli velmi ale neslo to ,svajciari podla mna super vykon , ale najviac ma sral v tomto zapase rozhodca nejaky Rus ...hrozne volaco ...
Brazil - moje ocakavania nenaplnili asi som ich mal moc velke
ale mali zapas pod kontrolou, Ronaldo sa prechadzal ako turista , niekedy ani nepozeral na hru ja by som ho vystriedal po 10 ,minutach
, ronaldinho - nemal sancu vzdy ho zdvojovali, ale najviac sa mi pacil cafu a robinho ....a chorvatski fanusikovia
zatial som na MS videl jeden vynimocnejsi zapas : ARG : COD ostatne priemer
skoda dufam ze este pridu ...
Brazil - moje ocakavania nenaplnili asi som ich mal moc velke
zatial som na MS videl jeden vynimocnejsi zapas : ARG : COD ostatne priemer
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to si myslim aj ja, ani raz som ronalda nevidel pobehnut za loptouwellar napísal:Francuzsko - hrali uplne bez dorazu , chceli velmi ale neslo to ,svajciari podla mna super vykon , ale najviac ma sral v tomto zapase rozhodca nejaky Rus ...hrozne volaco ...
Brazil - moje ocakavania nenaplnili asi som ich mal moc velkeale mali zapas pod kontrolou, Ronaldo sa prechadzal ako turista , niekedy ani nepozeral na hru ja by som ho vystriedal po 10 ,minutach
, ronaldinho - nemal sancu vzdy ho zdvojovali, ale najviac sa mi pacil cafu a robinho ....a chorvatski fanusikovia
zatial som na MS videl jeden vynimocnejsi zapas : ARG : COD ostatne priemerskoda dufam ze este pridu ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional
-
audiotrack