tak po dvojdnovej base (za moju hlupost) som sa zacal ucit pracovat vo Photoshope a toto je prvy SIG co som vykuzlil....
Som v tomto zaciatocnicka lama tak ma len nezakopte pod zem ale skor by som poprosil naviest na spravny smer....
dair napísal:tak po dvojdnovej base (za moju hlupost) som sa zacal ucit pracovat vo Photoshope a toto je prvy obrazok co som vykuzlil....
Som v tomto zaciatocnicka lama tak ma len nezakopte pod zem ale skor by som poprosil naviest na spravny smer....
pozri aj ja som uplna lama v grafike. Tak ti to poviem ako lama lame je to pekné...poštuduj tutorialy a bude to len a len lepšie.... a čo chvíľu nebudeš potrebovať tutorialy a pojde to samo...ako po masle...
takze robim so v PS kde inde tiez,,,,, a ta hviezdica neni brush je to obycajny automaticky vykresleny objekt co ma kazdy PS az potom som ho upravoval a nabrushoval bo to bola obycajna hviezdica biela
COOL
dobry, napad. (V tom asi spociva znalost PS, ja ovladam vsetky funkcie, viem ako funguju a tak, ale daco take nevytvorim, lebo tie funkcie neviem efektivne kombinovat... )
BullsHI7 napísal:takze robim so v PS kde inde tiez,,,,, a ta hviezdica neni brush je to obycajny automaticky vykresleny objekt co ma kazdy PS az potom som ho upravoval a nabrushoval bo to bola obycajna hviezdica biela
este 2 veci sa chcem opýtať: 1čim to vystrihuješ ? /myslim te render/
2 odkiaľ berieš tie rendery ???
Lord_3D napísal:este 2 veci sa chcem opýtať: 1čim to vystrihuješ ? /myslim te render/
2 odkiaľ berieš tie rendery ???
naj sa vystrihuje v Quick Mask mode
TU MAS NEJAKE NAVODY KTORE TI HELPNU http://www.trap17.com/index.php/photosh ... 23828.html
a picsy sy najdes vsade na nete, nie? ved len si zadaj hocico co chces vyhladat v googli a hladaj to ako obrazky a uz si len vyberaj