sak jasne ale ti kebyze mas 210cm comu by si sa chel venovat? motokaram?Aryan Angel napísal:omg zato ze je vysoky ho nemusi bavit nejaky basketbal
210cm v 14tich rokoch?
-
->slavo<-
Addict
Samozrejme ze to je oje* vsak chalan nevie ani kolko ma rokov najprv 13 potom 14 a nakoniec ma 15 behom jedneho mesiaca. vsak toto je ubohe ako si tu moze niekto takto vymyslat. tato tema nevedie k nicomu . iba k jednej veci strate casu. ja by som to tu najradsej cele uzavrel.
a ked je to fakt pravda co silne pochybujem nech sem da tu fotku .
vsak kebyze mam 2 metre a 100kil v 14 rokoch tak by sa mi nesmialy ani ucitelia ani nikto vsak to by si predsa nedovolili.
a este jedna vec tomuto nerozumiem tvoji rodicia sa zmensuju a zvacsuju alebo ako ?
Ahojtevsetci.trapi ma moja vyska mam len 13 teraz budem mat 14 v auguste a meriam 2,10cm.nohu mam velku tak ze si musim objednavat cez internet topanky.Mama ma 193cm a oco 217cm hovoria ze mam predkov ...
Prosim ta porad mi.ty si vysoky.Ja meriam 2,05cm.Otec.213cm,mama:185cm.Vsetci sa mi posmievaju.
Ahojte poradte mi prosim rychlo ak sa to da.Mam 15 rokov a vsetci sa mi smeju z mojej vysky.mam 2,05cm vazim 105kg.Moj Otec Meria 2,13cm a mama 1,85cm.Neviem ako to pojde dalej ale sa bojim.V nemocnic ...
matematika ti moc nejde co?
vsak kebyze mam 2 metre a 100kil v 14 rokoch tak by sa mi nesmialy ani ucitelia ani nikto vsak to by si predsa nedovolili.
a este jedna vec tomuto nerozumiem tvoji rodicia sa zmensuju a zvacsuju alebo ako ?
Ahojtevsetci.trapi ma moja vyska mam len 13 teraz budem mat 14 v auguste a meriam 2,10cm.nohu mam velku tak ze si musim objednavat cez internet topanky.Mama ma 193cm a oco 217cm hovoria ze mam predkov ...
Prosim ta porad mi.ty si vysoky.Ja meriam 2,05cm.Otec.213cm,mama:185cm.Vsetci sa mi posmievaju.
Ahojte poradte mi prosim rychlo ak sa to da.Mam 15 rokov a vsetci sa mi smeju z mojej vysky.mam 2,05cm vazim 105kg.Moj Otec Meria 2,13cm a mama 1,85cm.Neviem ako to pojde dalej ale sa bojim.V nemocnic ...
matematika ti moc nejde co?
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: 210cm v 14tich rokoch?
fakt lol TY MAS PROBLEMmyllo napísal:Ahojtevsetci.trapi ma moja vyska mam len 13 teraz budem mat 14 v auguste a meriam 2,10cm.nohu mam velku tak ze si musim objednavat cez internet topanky.Mama ma 193cm a oco 217cm hovoria ze mam predkov vysokych.moj pradedko bool najvyssim slovakom v rokoch 1940-1970 meral okolo 228cm.bol som u doktora ten mi povedal ze mam narast este o 24cm tak si to vypocitajte.
ozaj teraz v nedelu ideme do Kosic na streetbasket co bude v US STEEL arene a nam vypadol podkosovy hrac tak mas miesto volne
skus sypat 100 % creatin + dobre cvicit to by malo zabrat a nemal by si sa tolko rast akoze ale to je skurwene vela tych 210cm na 14 rocneho tipka.. sa prihlas do extra alebo crepiny plus mozno poradia viac ako ja.. ale fakt to je mrtne vela to ked budes mat asi tak ze hm 25 rokov krista to co budes mat 3 metre ? dufam ze tu vysku neako vyuzivas..
-
dair
Guru wannabe
wow CREATIN ako jasna volba.... kamo sa zobudMurphY napísal:skus sypat 100 % creatin + dobre cvicit to by malo zabrat a nemal by si sa tolko rast akoze ale to je skurwene vela tych 210cm na 14 rocneho tipka.. sa prihlas do extra alebo crepiny plus mozno poradia viac ako ja.. ale fakt to je mrtne vela to ked budes mat asi tak ze hm 25 rokov krista to co budes mat 3 metre ? dufam ze tu vysku neako vyuzivas..
zobudim od 14 tlacim creatin a mozno za tie 3roky co to tlacim tak mozno som narastol asi tak ze 20cm maximalne takze neviem mne je to jedno ale chcel som mu iba pomoct ale takymto sposobom by nemal zastavovat rast inak moze v starsom veku nato doplatit mozno ako jadair napísal:wow CREATIN ako jasna volba.... kamo sa zobud
-
dair
Guru wannabe
lol vela stastia po tridsiatkeMurphY napísal:zobudim od 14 tlacim creatin a mozno za tie 3roky co to tlacim tak mozno som narastol asi tak ze 20cm maximalne takze neviem mne je to jedno ale chcel som mu iba pomoct ale takymto sposobom by nemal zastavovat rast inak moze v starsom veku nato doplatit mozno ako ja
-
XilleR
Medium Professional
tak toto by som fakt nedoporucovalMurphY napísal:skus sypat 100 % creatin + dobre cvicit to by malo zabrat a nemal by si sa tolko rast akoze ale to je skurwene vela tych 210cm na 14 rocneho tipka.. sa prihlas do extra alebo crepiny plus mozno poradia viac ako ja.. ale fakt to je mrtne vela to ked budes mat asi tak ze hm 25 rokov krista to co budes mat 3 metre ? dufam ze tu vysku neako vyuzivas..
http://www.bbcenter.sk/main.php?node=16657Kreatín a STH (rastový hormón)
Keďže je dokázané, že tréningom sa zvyšuje hladina STH a kreatínom za zvyšuje kvalita tréningu, logicky je možné predpokladať, že bude existovať vzťah medzi suplementáciou kreatínom a vylučovaním rastového hormónu. O takejto súvislosti hovorí aj nasledovná štúdia.
Štúdia
Šiesti muži dostávali k raňajkám dávku 20 g kreatínu rozpusteného v 500 ml teplej vody. Po tejto suplementácii mali dodržiavať čo najväčší pokoj, ale nemali zaspať. Nasledujúcich šesť hodín bola monitorovaná ich krv a stanovované hladiny rastového hormónu a kreatínu. Ako bolo možné očakávať, hladina kreatínu sa začala za niekoľko minút zvyšovať. Hladina STH stúpla až za dve hodiny po podaní kreatínu. To signalizuje, že STH vyžaduje pre svoje vylúčenie väčší metabolický obrat v bunkách. Zvýšenie STH dosiahlo 80% nad normálnu hladinu.