Need for speed Most Wanted
paradny dej?myslis drsnu zapletku ako ze ta najprv oje*** oni a potom sa musis vyhrabat z dna a porazis ty ich a budes velky king..will.i.am napísal:Ja som to nainstaloval az teraz.
1. Nemal som cas na hry
2. Myslel som si, ze na mojom srote to nepojde...
No kedze sa teraz strasne nudim, tak som to vyskusal. S mojou zostavou: Athlon 2200XP+, 256MB RAM, GeForce MX 64MB to slape dost v pohode na 800*600. Ide to dost porovnatelne s Undergroundom 2, len ked idem spat do mesta tak to nacitava asi 1,5 min, inak to ide hned...
Perfektna hra, jednoznacne najlepsia zo serie NFS, na to paradny dej a super auta
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pohoda
Celkom v pohode hra. Dalo by sa to doriesit> naburavanim, platenim skod na aute a tak... Ale nemozem sa stazovat, obtiaznost je v pohode. Zahral by som aj cez net len to este neviem ved som novice a net nemam poriadne ani tyzden. Ak tak sa ozvite
-
will.i.am
Darca
Tak dobre s tym paradny som to mozno prehnal. Ale ak si dobre pamatam tak NFS nemali dej. Mozno v U2 bol nejaky naznak, ale...pr3dator napísal:paradny dej?myslis drsnu zapletku ako ze ta najprv oje*** oni a potom sa musis vyhrabat z dna a porazis ty ich a budes velky king..podporene filmovymi sekvenciemi z 2 az 3 triednymi hercami ked si to myslel niak takto tak mas pravdu
Aj tak co lepsie vymyslis k takymto nahanackam?
A kt ym hercom: vzdy lepsie s 2-3 treidnymi hercami, ako pocitacovo animovane figurky, co sa ledva hybu...
jj mas pravdu na to ze je to NFS je ten dej este celkom dobrywill.i.am napísal:Tak dobre s tym paradny som to mozno prehnal. Ale ak si dobre pamatam tak NFS nemali dej. Mozno v U2 bol nejaky naznak, ale...
Aj tak co lepsie vymyslis k takymto nahanackam?
A kt ym hercom: vzdy lepsie s 2-3 treidnymi hercami, ako pocitacovo animovane figurky, co sa ledva hybu...
most wanted
nema niekto crack na mfs?Prosimm.. 
-
Lord PROXI
King
-
Armageddon
Light Star
-
Blackhacker
Novice
-
Blackhacker
Novice
Zdravim, mam taky rpoblem: dnes som skusil nainstalovat MW na novom kompe a stale mi to hlasi, ze nemam aktualnu verziu DirectX a chce to 9.0c, lenze ten uz nainstalovany mam a nikdy s tym nebol problem. Skusil som stiahnut DX zo stranok MS a nainstaloval som aj ten, co je na CD od MW, ale stale bezvysledne. Neviete ako na to?
//problem vyrieseny: http://myego.cz/item/need-for-speed-mos ... 0c-problem pomohol sposob s nakopirovanim suborov na disk
//problem vyrieseny: http://myego.cz/item/need-for-speed-mos ... 0c-problem pomohol sposob s nakopirovanim suborov na disk
cawte.pls mozte mi poradit...uz som fakt zufaly!!teraz som si isiel znova nainstalovat hru a ked mi vyhodilo tabulku ze lincencie bla bla bla..no proste som dl ano a mala sa spustit instalacia ale namiesto toho my vyhodilo tabulku ze nemam nainastalovane directx 9.0c alebo vyssiu..tak som si ju tshol uplne najnovsi a nic stiahol som si snad vsetky verzie ale stale mi to vypisuje..pls poradte co mam urobit