Vsak ok. Prajem gl pri dalsich zaberoch.Digital napísal:To popredie už som robil vela krat tak skusam nieco nové
Moja prvá vec !!
akoze nic v zlom ale mne ako laikovi tie foto nepovedali dokopy nic. su take bez napadu. ale myslim si ze ak sa budes o to seriozne zaujimat tak sa tvoje zabery zlepsia. a btw pocul si uz o niecom takom ze viac ako 5-6 Mgpx je zbytocny luxus, a kazdy mgpx sa hodi uz len pre profikov ktori "ucitia rozdiel"
-
T.o.m
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja by som povedal si tak:
máš "delo"
foťák a chceš zo dňa na deň robiť perfektné fotky
ja sa o fotenie tiež trochu zaujímam (aj ked nemám ani zďaleka takú techniku ako ty)
si zober napríklad obyčajný list zo stromu a skúšaj zachyť jeho farbu, štruktúru, nefoť všetko na automatickom nastavení ale pohraj sa aj manuálnym nastavením, jeden záber sprav napr. na ISO 100 a druhý záber toho istého predmetu napr. na ISO 400 a v PC si to porovnaj.... jeden záber si sprav aj 7-8 krát, potom to hoď do PC vyber ten naj....
sa mi ozvi na ICQ ked máš a možeme pohovoriť viac...
máš "delo"
ja sa o fotenie tiež trochu zaujímam (aj ked nemám ani zďaleka takú techniku ako ty)
si zober napríklad obyčajný list zo stromu a skúšaj zachyť jeho farbu, štruktúru, nefoť všetko na automatickom nastavení ale pohraj sa aj manuálnym nastavením, jeden záber sprav napr. na ISO 100 a druhý záber toho istého predmetu napr. na ISO 400 a v PC si to porovnaj.... jeden záber si sprav aj 7-8 krát, potom to hoď do PC vyber ten naj....
sa mi ozvi na ICQ ked máš a možeme pohovoriť viac...