tak vas ludia zdravim .... idem pozret postu a schranka prazdna ked prazdna tak uplne ani jedna sprava proste nist
Vsimol som si ze centrum mal minuly tyzden nejaky ten vypadok ale ze pridem o vsetku post som naozaj necakal
Mozno sa nejaky teaneger iba nudil ale skor myslim ze je pravdepodobnejsia ta prva moznost ze za to moze centum.sk
Mne sa to stale ale skor tipuje ze nejake problemy (prestavba abo nieco) zo strany centrum.sk lebo par dni ked som sa nalogoval som mal prazdnu schranku ale vsimol som si ze su ani neni zobranene zlozky prijate, odoslane atd. (podla toho usudzujem ze ide o prestavbu/problme u cnetrum.sk). Poslene loginy na centrum.sk su uz viac menej v poriadnu aj ked sem tam sa mi neukazu ziadne maily.
don.carleone.sk napísal:Preto odporúčam Gmail mám pozvánku, ak by si chcel
Na gmail.com mas zaruku, ze Ti to nevymazu? Podla mna Ti na ziadnom freemaile nezarucia zachovanie vsetkej posty.. preto je najistejsie vsetku postu, o ktoru clovek nechce prist, si stahovat rovno do kompu napr. cez pop3..
btw.. tym nenadavam na gmail.. asi je najlepsi zo vsetkych freemailov..
Ok ale teraz k teme. Inac keby is mal trosku filipa tak si nastavis centrum ako pop3 [ak ide] alebo si zaplatis nejakych 300 SK na rok na mailhosting a mas tam dnove zalohy [tyzdenne, mesacne]. Btw. ak sa chcete vyhnut takymto trapnym a dost neprijemnym situaciam s freemailovymi sluzbami, tak si zriadte normalny mail. Ked je clovek trosku sikovnejsi a vyzna sa tak si dokaze zistit heslo na azet, centrum, szm, post, pobox...kde len chce. S platenymi mailovymi sluzbami to maju "trosku" tazsie. Tam si totizto za sluzbu platis a ked sa Ti nieco stane s datami tak sa mozes ist stazovat aj inde ako na lamparen.
hotmail je pomaly aj ked kupili dalsie 4 servery a porovnavat ho s gmail to je ako keby si porovnal windows 98 a XP
gmail je super
inak hento s tym mazanim sa mi stavalo na post.sk