Steroidy

O športe...
Lewis
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

Holubar napísal:toxikoman je na to odbornik, on ti iste odbre poradi
akurat tak dobry odrb.vac je, bohatne na tom ze si druhy ludia nicia zdriave a mozno aj zivot a este im kludne povie ze to je okej nic ti od toho nebude bla bla bla. fuj je mi na grc z takychto ludi.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

uz neaky ten mesiac berem maxi giant mass je to zlozene z cretinu monohydrat , bcaa , glutamin a ine tie co som napisal su hlavne zlozky tohoto co som kupoval toto v blave tak to ma vyslo nad 1200 sk a na ronnie.cz to stoji okolo 700 kc
Tu je o tom viac http://obchod.ronnie.cz/s-124-maxi-giant-mass.html

je to vynikajuce pre zaciatocnikov a pokrocilich sportovcov.. za tie 3 mesiace co poctivo cvicim tak som pribral asi okolo 5-8 kg. cisto svalova hmota samozrejme ze tam su aj neake tie tuky
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Murphy:preco to prosim ta pises do temy Steroidy?
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Lewis - a ty si pekny ebo aj tvoj tato spolu sa doplnate...

PS : diky za vymazanie prispevku...uz sa mi to pisat a kydat na toho chruna odznova nechce

PSS: nikoho nenavadzam na steroidy,, a uz vobec ne ze by som na tom zarabal to ze to viem zohnat je len plus pre mna :P
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A preco je to pre teba plus?Nejak nerozumiem, ved si pisal, ze ty ich neberies
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:Lewis - a ty si pekny ebo aj tvoj tato spolu sa doplnate...

PS : diky za vymazanie prispevku...uz sa mi to pisat a kydat na toho chruna odznova nechce

PSS: nikoho nenavadzam na steroidy,, a uz vobec ne ze by som na tom zarabal to ze to viem zohnat je len plus pre mna :P
Si obycajny diler. aby ta nacapali a zavreli a potom aspon nebudes tlacit niektorim do hlavy take sprostosti akymi sa tu prezentujes.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

lewis ty si mozes podat s holubarom ruku...obydvaja sedlaci, este vam trci slama z bot ...ja som neni diler vy chudaci,, toto je tema steroidy...a ne debili... :lol:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:lewis ty si mozes podat s holubarom ruku...obydvaja sedlaci, este vam trci slama z bot ...ja som neni diler vy chudaci,, toto je tema steroidy...a ne debili... :lol:
ok tak mi povedz jeden rozumny dovod preco uzivat steroidy. dufam ze vies co znamena vyraz :rozumny dovod.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Lewis napísal:ok tak mi povedz jeden rozumny dovod preco uzivat steroidy. dufam ze vies co znamena vyraz :rozumny dovod.
Neni to rozumny dvovod...rozumny dvovod je ich neuzivat..ale fakty su take ze sa uzivaju, aj napriek svojim rizikam...Pre svoje ucinky ich beru sportovci roznych disciplin a ne len v kulturistike...beru sa na olympiade , beru ich sportovci bojovych umeni....a pritom aj ked sa robia testy....takze dvovod to sice neni ale zato fakty :roll:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:Neni to rozumny dvovod...rozumny dvovod je ich neuzivat..ale fakty su take ze sa uzivaju, aj napriek svojim rizikam...Pre svoje ucinky ich beru sportovci roznych disciplin a ne len v kulturistike...beru sa na olympiade , beru ich sportovci bojovych umeni....a pritom aj ked sa robia testy....takze dvovod to sice neni ale zato fakty :roll:
takze co s toho vypliva? ze uzivanie steroidov je nerozumne a ludia ktori ich uzivaju asi malo pouzivaju mozog.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

podla toho ako to zoberes...ked mozes vyhrat par stotisic korun za jednu sutaz ...sa to celkom aj oplati..pozri kazdy sa musi rozhodnut sam...
asta23
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa asta23 »

Toxikoman napísal:podla toho ako to zoberes...ked mozes vyhrat par stotisic korun za jednu sutaz ...sa to celkom aj oplati..pozri kazdy sa musi rozhodnut sam...
no musim sa a ja pridat lobo ste kulovy .... vsetko je byznis aj doping aj sport ..
Pozrite sa na to kto to nevie bez AS ten vzdy ich bude brat ...
To mas ako s chlebom ked ho nemas si hladny ... :) :roll:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:podla toho ako to zoberes...ked mozes vyhrat par stotisic korun za jednu sutaz ...sa to celkom aj oplati..pozri kazdy sa musi rozhodnut sam...
a co vyhra taky rikinko?Akurat tak mozne problemy so srdcom...To ti za to stoji?
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:a co vyhra taky rikinko?Akurat tak mozne problemy so srdcom...To ti za to stoji?
a mozno este mnoho inych problemou, ale ak mu to stoji zato, tak nech sa do.ebava dalej.
Holubar darmo sa snazime , nema to vyznam ked nevedia popchopit ze je to Nezmyselne.
asta23
Light Expert
Light Expert

Lewis napísal:a mozno este mnoho inych problemou, ale ak mu to stoji zato, tak nech sa do.ebava dalej.
Holubar darmo sa snazime , nema to vyznam ked nevedia popchopit ze je to Nezmyselne.

pocuj kokso preniekoho je to nezmysel pre niekoho je to posledna moznost aby sa dostal dalej a ked sa njedna o vedlajsych ucimkoch tak to mate pravdu ...
ale teraz su aj obrane latky na pecen,srdce a atd.....
ale ty co stym nemaju skusenosti tak tym to nevysletlis ....
ber to tak,ze su vohrozeni aj ty ktory to neberu napr.:fajcenie ,pitie alkoholu,ked si to zoderes vsetko zabija NO NIE hmmmmmmmmmmm ?
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

lewis - ty nevysvetlis asi nic nikomu :) inak tvoj awatar neni origos videl som ho na lamkach u dakeho uzivatela bass :wink: tak si ho zmen a nebut trapny :D

holubar - mne to je jedno co bude mat ake problemi, on sa preto rozhodol a ja za nikoho nerozhodujem som mu o tych vedlajsich ucinkoch hovoril...a dobre vedel...a mimochodom clenbuterol neni androgenny steroid..iba pre zaujimavost je na dopingovej listine od roku 1992 lebo sa zneuzival v tenise. clenbuterol sa pridaval aj do gainerov a proteinov ako vyzivovy doplnok...takze asi nemas ani sajnu o com to tu rozpravam...

asta23 - braxo my si rozumieme , neni o com 8)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:...clenbuterol sa pridaval aj do gainerov a proteinov ako vyzivovy doplnok...takze asi nemas ani sajnu o com to tu rozpravam...
no sam pises, ze pridaval, teda teraz uz asi nie...Inak preco do gainerov, ked je to na chudnutie?Tebe to dava logiku?A naco do proteinov?Aky to malo ucinok s proteinmi?Mne to teda ziadny vyznam nedava...tebe ano?
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:lewis - ty nevysvetlis asi nic nikomu :) inak tvoj awatar neni origos videl som ho na lamkach u dakeho uzivatela bass :wink: tak si ho zmen a nebut trapny :D
to je zaujimave lebo ja som ho u nikoho nevidel a nma lamkach si ho asi mohol vidiet u mna, ale :smt080
A inak kazdy jeden liek , vitamin, proste vsetko ma aj niejaky ten zly vpliv na ludsky organizmus, predovsetkym na pecen, ale to je jedno, kto sa chce do.ebavat zato ze nedokaze prekonat stagnaciu, tak nech sa paci. ale tu vobec nejde o to ze dosiahol vrchol, to je podla mna somarina, ide o stagnaciu a to je velky rozdiel.
asta23
Light Expert
Light Expert

A inak kazdy jeden liek , vitamin, proste vsetko ma aj niejaky ten zly vpliv na ludsky organizmus, predovsetkym na pecen, ale to je jedno, kto sa chce do.ebavat zato ze nedokaze prekonat stagnaciu, tak nech sa paci. ale tu vobec nejde o to ze dosiahol vrchol, to je podla mna somarina, ide o stagnaciu a to je velky rozdiel.[/quote]

pocuj ty saso Lewis ako ti mam alebo vam vysvetlit,ze ked sa chranis tak sa ti nemoze nic stat,ty si davas nieco na pecen ked ides do krcmi a spijes sa ako prasiatko hm(pecen,oblicki) beres nieco hm ..
nesipem 1 krat a nic mi neni,zijem si dalej aj teraz mam kuru na 40dni,apo tych dni sa sem vratim lebo sa sa chranim ale ty to len 1 prezenies s alkoholom asi cau (nic vzlom ne ber to osobne)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pocuj ty saso Lewis ako ti mam alebo vam vysvetlit,ze ked sa chranis tak sa ti nemoze nic stat,ty si davas nieco na pecen ked ides do krcmi a spijes sa ako prasiatko hm(pecen,oblicki) beres nieco hm ..
nesipem 1 krat a nic mi neni,zijem si dalej aj teraz mam kuru na 40dni,apo tych dni sa sem vratim lebo sa sa chranim ale ty to len 1 prezenies s alkoholom asi cau (nic vzlom ne ber to osobne)
tak to si teraz prestrelil, lebo ja do krcmi nechodim a nepijem, nikdy ani nefajcim a ani nedrogujem. no neviem kto je z nas dvoch vacsi... si myslis ze si das niejaky liek na pecen ze je vsetko ok? haha.
Napísať odpoveď