Viete kreslit ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ano. Musím uznať, že medzi moje zlé vlastnosti patrí aj to, že sa niekedy strašne chvastám a chválim. :oops:
Zas ale, prečo by som sa nepochválil, keď aj iní vravia, že som v tom dobrý? :D
MCBuddy
Expert
Expert

....

Príspevok od používateľa MCBuddy »

akurat grafitty u mna.. :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Racius no ani mne sa to vobec nepaci. Fakt sorry, ale toto by som nepovedal, ze je pekne. :?
MCBuddy
Expert
Expert

....

hmm mohol by si dat nejaku kvalitnu foto tej baby... :) myslim foto nie kresbu... ;)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

HUH .. kreslenie, max tak technicke... Ale moooc by som chcel vediet kreslit s uhlikom. To je u mna vrchol kreslenia. ... nope, nie je to vo mne.
Reverend Jim
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Reverend Jim »

[quote="Racius"][/quote]
uzasne cmaranice :roll:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: ....

MCBuddy napísal:hmm mohol by si dat nejaku kvalitnu foto tej baby... :) myslim foto nie kresbu... ;)
Pokúsim sa. :D Najbližší štvrtok (22.6.) by to snáď aj mohlo byť. :)

Reverend Jim napísal:uzasne cmaranice :roll:
:smt097 Prečo niektorí ľudia strkajú nos do vecí, ktorým nerozumejú??? :nono: Keď tomu nerozumieš, tak nič nepíš, keď tomu rozumieš a máš výhrady, tak napíš niečo rozumné a ak chceš vyjadriť názor, tak sa vyjadri normálne, nie takým typom "...uzasne cmaranice...."
Bol by som strašne rád, keby sa tu už písali len normálne veci a nie také somariny.
Reverend Jim
Light Expert
Light Expert

Re: ....

Príspevok od používateľa Reverend Jim »

Racius napísal::smt097 Prečo niektorí ľudia strkajú nos do vecí, ktorým nerozumejú??? :nono: Keď tomu nerozumieš, tak nič nepíš, keď tomu rozumieš a máš výhrady, tak napíš niečo rozumné a ak chceš vyjadriť názor, tak sa vyjadri normálne, nie takým typom "...uzasne cmaranice...."
Bol by som strašne rád, keby sa tu už písali len normálne veci a nie také somariny.
ako normalnejsie to mam napisat mam ti to hlaskovat ?
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

Racius napísal:Tak toto si ma fakt urazil!!!..
sorry, ale mne sa to tiez nepaci. Sice kreslis asi M-I-L-I-O-N krat krajsie ako ja, no ale nepaci sa mi to :nono: Inac ja som total poleno, za zlatych cias zakladnej :lol: som nedokreslil ani jeden vykres.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Racius napísal:P.S. Skús mi aspoň objektívne napísať, čo je na tom zle a ja sa nad tým zamyslím. :)
P.P.S. Nedá sa to tak dobre vyjadriť takýmito "thumbnailami"
no urazit som ta urcite nechcel ale myslim ze mas co zlepsovat.
naviem aky si stary (typujem tak 13-15[+-]): na taky vek by to bolo viac ako priemerny talent, ktory samozrejme casom a cvicenim zlepsis
ak si strasi tak je to ZRUDA
k tym kresbam: zlepsi rozmiestnenie (oci, nosa, ust). su to len milimetre ale vidno to. a aj niektore tvary (hlavne spodna cast- telo vyzera odflaknuto))na tom zapracuj. cim viac toho nakreslis tym lepsie. ten pokus o tienovanie tiez nieje podareny. vyzera akoby si to omylom zacapkal. neviem ci mas uhlik nejako extremne rad ale skus najprv ceruzku, uhlik je uz vyssi level.
ked nemas co robit tak ceruzka+blok su najlepsi kamarati. ako sa ovori: papier znesie vsetko :)
good luck a ukaz daco po par mesiacoch :wink:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No Stenky, takú odpoveď som veru nečakal. :) Myslel som si, že tomu vôbec nerozumieš, no prekvapil si ma a presvedčil si ma. :wink:

Ale k veci: Mám 15 rokov a problém asi je, že som už 1,5 roka moc nekreslil (len na výtvarnej) a znova ma to chytilo len v poslednom čase. :)
Taktiež som bol vždy skôr na také technické kreslenie, strašne rád som kreslil rôzne stroje, výseky z "mesta budúcnosti", autá, budovy, atd. Kreslenie postáv a tvári sa mi zapáčilo len v poslednom čase a zatiaľ v tom asi naozaj nie som až taký dobrý, ale dúfam, že sa zlepším. :)
Stenky napísal:zlepsi rozmiestnenie (oci, nosa, ust). su to len milimetre ale vidno to. a aj niektore tvary (hlavne spodna cast- telo vyzera odflaknuto))na tom zapracuj. cim viac toho nakreslis tym lepsie.
Beriem ťa za slovo, určite sa zlepším. :wink:
Stenky napísal:ten pokus o tienovanie tiez nieje podareny. vyzera akoby si to omylom zacapkal.
Hlavním cieľom tejto práce bolo tieňovanie a vystihnúť to ako celok, nie do detailov, to hovoril učiteľ, za čo ma aj riadne skritizoval:
"Pracujeme od celku k detailom!" Ja samozrejme naopak, ja vždy makám od detailov k celku, v čom bola asi aj chyba :oops:
* V niektorých častiach som to naozaj trochu zapackal, strašne sa mi ruky potili :oops:
Stenky napísal:neviem ci mas uhlik nejako extremne rad ale skus najprv ceruzku, uhlik je uz vyssi level.
Uhlík bol pri tejto práci povinný, inak mám omnoho radšej ceruzku, s tou môžem lepšie kresliť moje obľúbené detaily. :D
Stenky napísal: ked nemas co robit tak ceruzka+blok su najlepsi kamarati. ako sa ovori: papier znesie vsetko :)
V škole je takýchto príležitosti veľa, keď sa mi chce tak si kreslím. :)
Stenky napísal: good luck a ukaz daco po par mesiacoch :wink:
Spolahni sa! :wink:
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

viem, graffiti učil som sa to na VV. :oops:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

=»M4tO«= napísal:viem, graffiti učil som sa to na VV. :oops:
Nie je VV ako VV. To ste sa učili na výtvarnej výchove v škole, alebo na Výtvarnej škole? :shock:
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

Racius napísal:Nie je VV ako VV. To ste sa učili na výtarnej v škole, alebo na Výtvarnej škole? :shock:
Ani jedno, učil som sa to na VýtvarnejVýchove :P
MCBuddy
Expert
Expert

...

Hmm...ucit sa grafitty na skole??? :smt023 A potom zatvaraju sprejerov... :D
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

keby som mal skener tak by som vam poslal moje obrazky .. nieje rozdiel medzi mnou alebo 3 rocnym detiatom
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Racius napísal:Dnes na výtvarnej som zistil, že kreslenie tvári & portrétov mi docela ide. :)
Samozrejme diela mám nafotené:

Na tomto som si dal záležať, fakt pekná baba to je, ktorú stojí za to nakresliť. :)

/ Ospravedlňujem sa za nízku kvalitu fotiek predlôh, no môj mobil nemá nič také, čo by sa dalo považovať za zoom. :nono:
ahoj racious hm mno ja neviem chapem ze mi teraz asi budes pi*ov*** a hovorit ze je to fakt pekne nakreslene ale musim suhlasit s tim tipkom co ti napisal ze moc pekne to teda nie je s teba ale budes vazne dobry vitvarnik vsak zacal by som s trosku jednoduchsimi kresbami myslim si ze by si to nakreslil vazne pekne sharni to potom sem a ja ta ohodnotim nie som sice v tomto obore profk ale viem posudit ci to mas nakreslene fakt pekne alebo je to shit s ktorim by si mohol akurat thak ist umyvat dlazkui

obrazky necitujeme !!!! /ob3l1x
dan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dan »

Racius napísal:Dnes na výtvarnej som zistil, že kreslenie tvári & portrétov mi docela ide. :)
Samozrejme diela mám nafotené:

Na tomto som si dal záležať, fakt pekná baba to je, ktorú stojí za to nakresliť. :)

/ Ospravedlňujem sa za nízku kvalitu fotiek predlôh, no môj mobil nemá nič také, čo by sa dalo považovať za zoom. :nono:
pekne len ti to moc nesedi anatomicky ale snazil sisa si sikovny na to kolko mas rokou
Racius napísal:Hrdo o sebe môžem povedať, že kresliť viem, všetci to hovoria, chvália ma za to a aj kopu diplomov mám. Vychodil som prvých 8 ročníkov na ZUŠke, teraz chodím do prvého v druhom cykle, celkom ma to baví, budem pokračovať ďalej :)
Väčšinu mojich podarených diel majú rodičia doma skopírované v high-kvalite a linority majú úplne všetky. Dokonca sa chvália mojím umením a významným rodinným priateľom (doktorom, príbuzným, iným kamarádom apod.) darúvajú moje (okopírované pochopiteľne) linority a pekne zarámované. :D

v poriadku som rad ze mas inicativnych rodicou ale hovori ti nieco slovo perspektiva,alebo to zatisie bolo take zdeformovane? a portret ti nesedi vo formate a je zvlastne krrivolaky ale inac pekna karikatura

obrazky necitujeme !!! a nauc sa pouzivat upravit !!!! /ob3l1x
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Já sa zlepším! :D :wink: 8)
Explo!D
Darca
Darca