v ziadnom pripade neodporucam 750Giga za 1,je to zbytocnost(podla mna)
za 2,fragmentacia a formatovanie na Sata 2 16Mb cache trvalo cca 3hodiny
to uz radsej dat do raidu napr 250 alebo 300giga disk...popr viacej a rozlozit vykon....
Seagate 750Gb
nuz klasicky format disku som nepouzil uz peknych par rokov..Marko5211 napísal:v ziadnom pripade neodporucam 750Giga za 1,je to zbytocnost(podla mna)
za 2,fragmentacia a formatovanie na Sata 2 16Mb cache trvalo cca 3hodiny
to uz radsej dat do raidu napr 250 alebo 300giga disk...popr viacej a rozlozit vykon....
Inaq 300GB disk by tiez dlho formatovalo.. a defragmentacia (este som nestopoval).. v porovnani povedzme s 80GB diskom..
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ked uz budu take disky tak urcite nebudu do S-ATA a technologia bude na uplne inej urovni ako dnesbrm napísal:nuz klasicky format disku som nepouzil uz peknych par rokov..a defragmentujem zasadne cez noc..
..takze co sa mna tyka, v poho.. ako uloziste dat by som ho bral.. (len ta cena).
Inaq 300GB disk by tiez dlho formatovalo.. a defragmentacia (este som nestopoval).. v porovnani povedzme s 80GB diskom..Co budes robit, ked o par rokov bude bezne dostat disky s kapacitou 1-2TB?
Njn.. ale nejaka extra special nova technologia sa este nejak nechysta.. Co sa tyka flash pamati, tak to je tiez zatial v plienkach.. cize predpokladam, ze disky sucasnej technologie este pojdu do tych uvedenych hodnot.. preco by mali zastat na 500-750GB a cakat na spasenie novou technologiou?ezechiel88 napísal:Ked uz budu take disky tak urcite nebudu do S-ATA a technologia bude na uplne inej urovni ako dnes
-
fikus-kukis
Guru wannabe
SCSI
>SCSI rulez!< , keby náhodou som mal (a že nemám) dostatok finančných prostriedkov, tak zaraz vymením tie moje ATÁcke šunky za nejaké šikovné SCSI diskové pole. A zapojiť tam túto mašinku, mmm ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa: