Futbal: MS 2006 v Nemecku
u mna je jednym z horucim favoritom prave argentina ale nie ani preto ze vyhrala 6:0 ale uz som si to myslel aj pred sampionatom lebo ma dobry tim a hra taky dobry utocny juhoamericky styl a hviezdy typu saviola,crespo,riquelme...ale este by som mozno tipol aj talianov no..a jasnacka brazilu ale cena najdrahsieho timu - hviezd nie je zarukov uspechu takze uvidime ako to dopadne thats all
kinjeril napísal:U mna ARG suxx ... nehraju futbal, ale divadlo. Polka tymu ma ako keby vystudovanu VSMU. Je to uplne trapne, z coho niekedy vytazia faul. Jednoznacne ALBION!
tak ako ze nic v zlom ale anglicania hraju velke gulove.. zato ze tam maju 3 chodiace reklamy tak co ??? jediny co tam je normalny futbalista tak je Steven Gerard akoze aj ten herny prejav proti Paraguaju to nebolo nic moc nebyt toho OG tak neviem neviem...takze anglicania to maximalne dosiahnu po prvu 8cku viac nie
podla mna anglicani na cele so svedskym ko*ot hraju uplne trapnekinjeril napísal:U mna ARG suxx ... nehraju futbal, ale divadlo. Polka tymu ma ako keby vystudovanu VSMU. Je to uplne trapne, z coho niekedy vytazia faul. Jednoznacne ALBION!
neda sa na nich kukat,musi ich zachranit jedine Wayne Rooney...
I saw my mate the other day,
He said that he'd seen the white pele,
I said who, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
Waayne Roooooney, Waayne Roooooney, Waayne Roooooney, Waayne Roooooney
No vidiet, jak to ty sledujes... Rooney nehra ani kkt. Ved sa ledva hybe. Aj ked to chapem, kedze bol zraneny a neaku tu dobu nehral Neviem, bola okolo neho neak velka bublina, ale splasla. Neviem, nemam z neho dobry pocit.Saq.utd napísal:podla mna anglicani na cele so svedskym kok**** hraju uplne trapne
neda sa na nich kukat,musi ich zachranit jedine Wayne Rooney...
I saw my mate the other day,
He said that he'd seen the white pele,
I said who, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
Waayne Roooooney, Waayne Roooooney, Waayne Roooooney, Waayne Roooooney
Ci sa Vam paci Albion, alebo nie, to ma akoze netrapi. Hraju podla mna pekny futbal, co sa tyka stylu, tvrdosti a techniky. Nemusim vseliakych takych komediantov, ako je Argentina, Spanielsko, Mexiko a podobne "futbalove" teami. Sak tam len saskuju, pobehuju jak huroni a snazia sa len filmovat a odrbavat rozhodcu, dakujem pekne! Na taky "futbal" sa ja nemienim pozerat!
to si vystihol komediant je akurat tak sven ,lempar,a joe cole....kinjeril napísal:No vidiet, jak to ty sledujes... Rooney nehra ani kkt. Ved sa ledva hybe. Aj ked to chapem, kedze bol zraneny a neaku tu dobu nehral Neviem, bola okolo neho neak velka bublina, ale splasla. Neviem, nemam z neho dobry pocit.
Ci sa Vam paci Albion, alebo nie, to ma akoze netrapi. Hraju podla mna pekny futbal, co sa tyka stylu, tvrdosti a techniky. Nemusim vseliakych takych komediantov, ako je Argentina, Spanielsko, Mexiko a podobne "futbalove" teami. Sak tam len saskuju, pobehuju jak huroni a snazia sa len filmovat a odrbavat rozhodcu, dakujem pekne! Na taky "futbal" sa ja nemienim pozerat!
ty si dalsi z tych panov co sa hraju na anglicanov,ja som veliky fanusik PL a britskeho futbalu a dokym tam bude sven joran anglii nefandim,je mi luto ze
Gary Neville,Rooney ci Rio musia hrat pod takym ko*ot jak je sven...
Tak v tom suhlasim s tebou. Ani mne tam uz moc nesedi Sven... Neviem, preco ho tam tak drzia silou-mocou. Ved aj na poslednych majstrovstvach sveta, ci na majstrovstvach europy to nebolo zrovna oslnive zo strany anglicanov. Vela ludi si uz zelalo, nech ide odtial dpc a predsa je stale tam... Neviem, neviem preco ho tam drzia.. Je to stale to iste.Saq.utd napísal:to si vystihol komediant je akurat tak sven ,lempar,a joe cole....
ty si dalsi z tych panov co sa hraju na anglicanov,ja som veliky fanusik PL a britskeho futbalu a dokym tam bude sven joran anglii nefandim,je mi luto ze
Gary Neville,Rooney ci Rio musia hrat pod takym kok**** jak je sven...
po MS konci (konecne)kinjeril napísal:Tak v tom suhlasim s tebou. Ani mne tam uz moc nesedi Sven... Neviem, preco ho tam tak drzia silou-mocou. Ved aj na poslednych majstrovstvach sveta, ci na majstrovstvach europy to nebolo zrovna oslnive zo strany anglicanov. Vela ludi si uz zelalo, nech ide odtial dpc a predsa je stale tam... Neviem, neviem preco ho tam drzia.. Je to stale to iste.
novy trener bude doterajsi asistent Steve McClaren
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ...
no neviem, to hlasovanie tu bolo už dávno pred majstrovstvami a aj ja som hlasoval za brazíliu ale zatiaľ ma nejak neočarila.MCBuddy napísal:hehe ako vidim tak ludia tu na fore vacsinou veria brazilii
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: