MCBuddy napísal:Podla mna naj bilboard ma SMER... najhorsi SDKU....
mozem sa ta aj spytat ze preco si to myslis? jasne ze ma do toho nic, ale zajimalo by ma ci si jeden z vymytych ficovych mozgov, alebo ta k tomu vedie aj nieco konkretne okrem politickej nenavisti a zaslepenosti jednou stranou??
neviem preco vzdy utocite na toho, kto ma iny nazo ako vy... fakt je ze je tu 3/4 fora pravicove a vsetkym sa tym padom pacia bilboardy SDKU... ale ked ma niekto iny nazor hned sa mu smejete alebo s nim nesuhlasite... ked ste taki pokrokovi praviciari aspon sa naucte tolerancii
maslo napísal:neviem preco vzdy utocite na toho, kto ma iny nazo ako vy... fakt je ze je tu 3/4 fora pravicove a vsetkym sa tym padom pacia bilboardy SDKU... ale ked ma niekto iny nazor hned sa mu smejete alebo s nim nesuhlasite... ked ste taki pokrokovi praviciari aspon sa naucte tolerancii
nejde o to...zober si ze vacsina nas heh...praviciarov neodsudzujeme billboardy smer-u. Ale ked sa tu oblavi nejaky priaznivec smer-u tak okamzite zmetie zo stola sdku bez akychkolvek argumentov
jin153 napísal:nejde o to...zober si ze vacsina nas heh...praviciarov neodsudzujeme billboardy smer-u. Ale ked sa tu oblavi nejaky priaznivec smer-u tak okamzite zmetie zo stola sdku bez akychkolvek argumentov
ak bezdovodne niekto odsudzuje druhu stranu tak s tym nesuhlasim bez ohladu na to ci je to praviciar alebo laviciar... ale na fore je vacsina praviciarov a co tu vidim tak sypu len na priznivcov Fica atd...