/RAP/ My... :)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
=»M4tO«=

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

no nič moc, ale som sa zasmial.
Ten klavir je taký čudný? či je rozladený? :?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Fenry14 napísal:ale kde si taku blbost videl co?
si zaspal dobu ze ?
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

vsetci len krituzjete ale co takto vytvorit nieco svoje ? vytvorite nieco lepsie?
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

vsetko by bolo lepsie
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Vesper napísal:vsetko by bolo lepsie
ty si jeden s takych smejdov co nic neurobil ale vsetko kritizuje hod sem niaky tvoj rap alebo daco ine a som zvedavi jake len to bude super
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

pr3dator napísal:ty si jeden s takych smejdov co nic neurobil ale vsetko kritizuje hod sem niaky tvoj rap alebo daco ine a som zvedavi jake len to bude super
a ty si jeden stych co nepochopil že forum je o vyjadrení svojho názoru ! Ty dieťa !
preed
Expert
Expert

Digital napísal:a ty si jeden stych co nepochopil že forum je o vyjadrení svojho názoru ! Ty dieťa !
ja som vyjadril svoj nazor k nemu...ale aby to nebolo OT tak ten rap no nemozem povedat ze je to super ale tak vymysli si uplne vlastny text a bude to v poho
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ako sorry ludia ale argumenty typu "ty si nic neurobil tak drz <>" su tu na smiech. Niekedy je treba realne zvazit ci na to mam a prestat lebo nie stale staci vela makat aby si nieco dosiahol....
TAKETO VECI MI PRIPADAJU AKO KED CHODIL V TELKE SANDOKAN A KAZDY NEGER MAL V OBCIANKE PRESKRTNUTE MENO A TOTO NOVE TAM NAPISANE + CELENKA NA HLAVE. KAZDY SA TERAZ SERIE DO HIP-HOPU LEBO TO FICI A BABY NA TO "LETIA" A TAK.....
TAKYTO LUDIA SU NA SMIECH.
Predpokladam ze taketo haluze chalana o taky pol rok prestanu bavit a tym sa len potvrdi co som tu napisal. Ak ale nie a nieco vypiluje tak nech to potom sem hodi a sa to zhodnoti....

CO SI CAKAL KAMO ZE TI TU KAZDY POVIE: "OOOO, TA TY SI PRIRODZENY TALENT" :lol: :lol:
NICOLAI
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NICOLAI »

chalan akoze nechcem ti nič vraviet ale fakt NEPRODUKUJ hip-hop na kompe za 1.-nevieš to a za 2.Ked už máš na hovno flow zachrániš to aspon bytom
lenže tebe sa nepodarilo ani jedno :lol:

ale skúšaj dalej možno raz..................................................
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pr3dator napísal:ty si jeden s takych smejdov co nic neurobil ale vsetko kritizuje hod sem niaky tvoj rap alebo daco ine a som zvedavi jake len to bude super
:lol: takemu cloveku ako ty sa mozem akurat tak zasmiat :lol: ja som nic neurobil alebo sa o nic nesnazim? :lol: ak ten chlapec hra aspon na jednom nastroji tak v tom pripade hram na 4x viac nastrojov, snazim sa tvorit hudbu, ale HUDBU a nie rap! ja si priznavam svoje chyby a snazim sa vo vsetkom (tvorba, technika) zlepsovat... JA som zvedavY ci TY nieco robis ty blbec :roll:
preed
Expert
Expert

Vesper napísal::lol: takemu cloveku ako ty sa mozem akurat tak zasmiat :lol: ja som nic neurobil alebo sa o nic nesnazim? :lol: ak ten chlapec hra aspon na jednom nastroji tak v tom pripade hram na 4x viac nastrojov, snazim sa tvorit hudbu, ale HUDBU a nie rap! ja si priznavam svoje chyby a snazim sa vo vsetkom (tvorba, technika) zlepsovat... JA som zvedavY ci TY nieco robis ty blbec :roll:
tak sa smej mam ta v ..si napisal do tejto temy uz asi 3-4 jak je ten rap na hovno ta to bavi este ano ano kazdy moze mat svoj nazor len staci raz nepisat ale ty ne na kazdy 2 prispevok niekoho tu napises ze je to na hovno iba asi tak...a na toto nereaguj ja s tebou hadat nechcem
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

ale ste ho chudaka zotreli :lol:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

boze ved ale ja sa tu nemienim hadat s rapermi co poznaju jeden styl ktory je pre nich svaty, nepoznaju nic ine vratane pravopisu... a este jedna vec: nemam rad rap to je tu asi kazdemu jasne ale aj tak viem posudit kedy je rap dobry a kedy nie, no a toto rozhodne dobry rap nie je...
hauk
Fenry14
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fenry14 »

MurphY napísal:si zaspal dobu ze ?
ale hlavna vec ze vsetci raperi su najviac prije*** a v krcmach su najviac opity oni
Fenry14
Amateur
Amateur

Digital napísal:Len mi nepovedz že ti si to nevidel LoL ! V každej druhej krčme !
ja zatial nie ,iba tych vasich raperov!!!!!
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Fenry14 napísal:ale hlavna vec ze vsetci raperi su najviac prije*** a v krcmach su najviac opity oni
Skoda ze som to este nevidel ! Prevracas pravdu :)
Fenry14
Amateur
Amateur

Digital napísal:Skoda ze som to este nevidel ! Prevracas pravdu :)
Ty si urcite velky raper ked ich si vobec nevidel.Tak nehovor pi...Lebo raperi su najviac ozraty vsade
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Fenry14 napísal:Ty si urcite velky raper ked ich si vobec nevidel.Tak nehovor pi...Lebo raperi su najviac ozraty vsade
a co myslis ze raperi sa naschval ozieraju lebo je to ich nejaka zivotna filozofia? Netaraj chu****, co si napisal je uplna hovadina. Ci je to rapper, metalista, santa claus kazdy s nich sa opija bez rozdielu na to aky styl uznava...
Napísať odpoveď