ICQ-invisible
ICQ-invisible
Neviete, ci neexistuje nejaky program na to, aby som videl v ICQ niekoho, kto je v mode invisible? Podla mna by mohlo nieco existovat.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
z jedného nemenovaného webu. Neviem nakoľko je to pravda, trilian nepoužívam a ani som to nikdy nemusel skúšať posielať také správy.. no ale asi to bude fungovať. Snáď ti to pomôže.uvedomil sem si totiz, ze offline uzivateli muzete zanechat na serveru jednu zpravu o maximalni delce 450znaku. druha se neodesle. ovsem pokud je onen clovek invisible, zprava se odesle. takze? staci napsat 2 "reklamni" zpravy ze sekundarniho uin, a hned vime jak na tom ten clovek je... teda za predpokladu ze nepouzivate nejaky klient ktery ma blokaci... ale napriklad miranda ji nema =)
...kdyz uz sme u ty mirandy...
...tak me napadlo ze nez blbnout s takovejma kravinama jako sem napsal tak je lepsi si poridit klienta kterej "vidi". slysel sem ze vidi trilian. nevim, nikdy sem ho nezkousel a ani me to nelaka. kazodapadne vidi moje oblibena miranda. pokud si samozrejme dotahneme jinej pligin pro nas oblibenej protokol. pokud nadale budeme pouzivat ten pitomej oscarv8, tak neuvidime nikoho (krome lidi s licq). ale s mojim oblibenym oscarj (ano tak se menuje, to neni preklep) uvidime mnohe =)
btw: nabudúce hladaj, našiel som to za 5 minút.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
igynko
Medium Expert
Pripadne sa da pouzit toto... vie to zistit ked je niekto invisible
Kód: Vybrať všetko
http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=1683-
Supersonic