edit: t0m4s3 vcera sme si mali hojka odchytit a ist volit s nim
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
no, ono ani o ten SMER ani tak nejde. Ale pripadna koalícia lavicového SMERu s ultrapravicovým SNS a k tomu HZDS ... no cojaviem, ... podla mna to nie je v poriadku ... priam je to katastrofa. Nemam rad extrémy ... ani napravo, ani nalavo.hojko napísal:Vsetci sa tu klepete, len aby Fico nebol vo vlade. Ale v principe sa aj tak nic nezmeni, ceny pojdu aj tak hore, chleba lacnejsi nebude. Mozno sa tak zrusi tych 20 korun co sa platilo u lekara a mozno sa to navysi na este viac. Predpokladam, ze presadit spoplatnenie skoly sa aj tak v dlhej dobe nepodari, takze tak. A pre tych, ktori nemaju radi Fica mozem odkazat, ze som volil SMER
Zaujimave je, ze prave tato koalicia s prehladom zvitazila v predvolebnych vyskumoch verejnej mienky o moznych koaliciach.Dual Mind napísal:no, ono ani o ten SMER ani tak nejde. Ale pripadna koalícia lavicového SMERu s ultrapravicovým SNS a k tomu HZDS ... no cojaviem, ... podla mna to nie je v poriadku ... priam je to katastrofa. Nemam rad extrémy ... ani napravo, ani nalavo.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ani si ma skoro nespoznal vo volebnej miestosti, ze?sundevil napísal:darmo slovaci su sprosty narod, hlupaci a ozrani, nijak inak sa neda komentovat vysledok co dosiahol smer a sns
edit: t0m4s3 vcera sme si mali hojka odchytit a ist volit s nim
S tym by som si hlavu nerobil. Slotovi su par hodin po volbach aj Madari dobry, Fico spravi to co potrebuje aby sa dostal ku korytu. Ked bude treba aj s SDKU do vlady pojde, dufam, ale ze SDKU nepojdu s nim a zachovaju si aky-taky kredit.sundevil napísal:tato kombinacia je absolutne vylucena, dnes to povedal Miklos, sice nie priamo, ale na zaklade programov
a dalsia vec ako by Fico vysvetlil ze je vo vlade so stranou na ktoru tolko nadaval ohladom reforiem?
ludia tomu kkt rozumeju. Preto nemam rad referenda, o dolezitych veciach nechavaju rozhodovat nekompetentnych. Volby...vyhrava ten co dokaze najviac naslubovat. Ficova vlada mi v podstate vadit nebude kym nespravi nieco zo svojho programu. Tie jeho vymysly su v praxi neuskutocnitelne a ked sa tak rozhodne, tak deficit rozpoctu pojde pekne hore. (v simpsonovcoch ked skrachovala Kuba a Castro to isiel volat prezidentovi USA: "Sudruhovia, od zaciatku sme vedeli ze tato habadura nemoze fungovat...")Tomasito napísal:Zaujimave je, ze prave tato koalicia s prehladom zvitazila v predvolebnych vyskumoch verejnej mienky o moznych koaliciach.
kua ked ste vsetci taki demokraticky a pravicovi a prozapadni a neviem este aki tak sa naucte jednej veci ktora by mala byt v normalnom svete a u normalnych ludi uplne bezna t.j. TOLERANCIA nazorovt0m4s3 napísal:Tak za toto ti dnes rozbijem hubu a mozem ti odkazat, ze si naozaj asi DEBIL!
on moze na teba rovnako nadavat za to ze si volil SDKU ako ty nanho ze volil SMER
Tome, fuckt, kde mal toto povedat? Slota na STV (jednotke) na otazku moderatora pred chvilou potvrdil, ze ak by mala byt SMK vo vlade, sklada funkciu predsedu strany, na JOJ Ancike Belovsovovie potvrdila, ze SNS rokovania o moznej spolupracii s SMK vylucuje a priori... preto ma to zaujima. Akoze cele vedenie SNS stoji za konsky kkt na striebornej tacke, ale nezda sa mi, ze by bol Slota zase az tak sprosty a v priebehu par hodin poskytol dve absolutne odporujuce si vyhlasenia...t0m4s3 napísal:Slotovi su par hodin po volbach aj Madari dobry,...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Rano o pol jedenastej na STV1. Diskutovali o tom v studiu, ze ako si moze Slota tak odporovat. Povedal, ze rozmysla nad koaliciou SMER, SNS a SMK, pricom budu musiet SMK "prežuť" !!!Tomasito napísal:Tome, fuckt, kde mal toto povedat? Slota na STV (jednotke) na otazku moderatora pred chvilou potvrdil, ze ak by mala byt SMK vo vlade, sklada funkciu predsedu strany, na JOJ Ancike Belovsovovie potvrdila, ze SNS rokovania o moznej spolupracii s SMK vylucuje a priori... preto ma to zaujima. Akoze cele vedenie SNS stoji za konsky kkt na striebornej tacke, ale nezda sa mi, ze by bol Slota zase az tak sprosty a v priebehu par hodin poskytol dve absolutne odporujuce si vyhlasenia...
t0m4s3, a 90 min. na to, v tej istej TV povie nieco uplne ine? Su to brutal odporujuce si vyjadrenia, takze ak je to tak, urcite to bude zostrihane a zopar krat by sme to este mali vidiet. Netvrdim, ze to nepovedal (naozaj som to nevidel), no v tejto chvily sa mi tomu tazko veri- napriek tomu, ze od Janciho uz bolo mozne pocut vselico... BTW. si si isty, ze islo o SMK a nie SDKU?
no ved teraz povedal, ze madari su extremisticka strana.. inac je to naozaj Pako...
odjakziva existovali Ludia mudrejsi, aj menej mudrejsi, vzdelanejsi aj menej vzdelanejsi, ludia informovanejsi aj mneje informovanejsi...
takisto je to aj v politike, ci uz medzi politikmi alebo volicmi, ked si zoberieme ze volil napr. taky Lunik IX kde volili SDL lebo im dali uteraky
co uz, dufajme ze aspon ich pouziju..
alebo aj napr. take HZDS, ktore malo vystupenia jednotlivych politikov vo vsetkych dochodcovskych kluboch, a nechybali ani darcekove predmety samozrejme... cize napr. HZDS aj ini isli na nizsie socialne vrstvy, lebo vedeli ze vo vyssich uz neuspeju...
a tak to robia aj ini...
SMER volila najma nizsia stredna vrstva si myslim, ale Slovaci su naozaj sprosti ked ma SNS 11,7 HZDS 8,6 a SMER skoro 30 OMG!.. sice som to cakal ale aj tak je mi to luto, ako sa nechaju ludia oje... babrat
napr. taky SMER, Lavicovo orientovana strana, myslim si ze to ludia nechcu...
a volit niekoho len preto, lebo este vo vlade nebol? kktina, Fico v nej bol, minimalne raz, ale v parlamente viackrat...
odjakziva existovali Ludia mudrejsi, aj menej mudrejsi, vzdelanejsi aj menej vzdelanejsi, ludia informovanejsi aj mneje informovanejsi...
takisto je to aj v politike, ci uz medzi politikmi alebo volicmi, ked si zoberieme ze volil napr. taky Lunik IX kde volili SDL lebo im dali uteraky
alebo aj napr. take HZDS, ktore malo vystupenia jednotlivych politikov vo vsetkych dochodcovskych kluboch, a nechybali ani darcekove predmety samozrejme... cize napr. HZDS aj ini isli na nizsie socialne vrstvy, lebo vedeli ze vo vyssich uz neuspeju...
a tak to robia aj ini...
SMER volila najma nizsia stredna vrstva si myslim, ale Slovaci su naozaj sprosti ked ma SNS 11,7 HZDS 8,6 a SMER skoro 30 OMG!.. sice som to cakal ale aj tak je mi to luto, ako sa nechaju ludia oje... babrat
a volit niekoho len preto, lebo este vo vlade nebol? kktina, Fico v nej bol, minimalne raz, ale v parlamente viackrat...
ale zas bol možno pod vplivom alkoholu a sám nevedel čo hovoril ....Tomasito napísal:t0m4s3, a 90 min. na to, v tej istej TV povie nieco uplne ine? Su to brutal odporujuce si vyjadrenia, takze ak je to tak, urcite to bude zostrihane a zopar krat by sme to este mali vidiet. Netvrdim, ze to nepovedal (naozaj som to nevidel), no v tejto chvily sa mi tomu tazko veri- napriek tomu, ze od Janciho uz bolo mozne pocut vselico... BTW. si si isty, ze islo o SMK a nie SDKU?
hej to máš pravduTomasito napísal:butthead, toto by bolo prilis vazne odporovanie si na nejake "mozno"... dokonca v tak kratkom case a v tej istej TV. No ale sak ako som napisal... Ak take nieco povedal, urcite to este budeme mat moznost vidiet... a nie raz. That´s all
Teraz vsetko zalezi od HZDS ci prejde ku SMERU a SNS alebo k ostatnym. Dufam ze Meciar konecne pochopil ze ho ma kazdy v p*ci a ze sa stiahne a predseda bude Veteska - ten je este v pohode.
PS : V niektorych krajinach za vyroky ake ma Duray by uz davno sedel v base za vlastizradu a keby sa strana od neho nedistancovala tak by ju zakazali, to len na Slovensku na to ludia seru.
PS : V niektorych krajinach za vyroky ake ma Duray by uz davno sedel v base za vlastizradu a keby sa strana od neho nedistancovala tak by ju zakazali, to len na Slovensku na to ludia seru.
Mozno to, ze v relacii STV1, kde boli vsetci predsedovia stran ktore sa dostali no NR SR, az na Meciara (prisiel Veteska) uz nieco predznamenava. HZDS by imho urobilo dobre, keby spravili predsedom Vetesku a Meciar nech ostane cestnym predsedom...PAT napísal:Teraz vsetko zalezi od HZDS ci prejde ku SMERU a SNS alebo k ostatnym. Dufam ze Meciar konecne pochopil ze ho ma kazdy v p*ci a ze sa stiahne a predseda bude Veteska - ten je este v pohode.