no mne sa sprinty celkom paci, zarucia ti vybusnost svalstva a behanie na dlhe trate je skor na chutnutie a kardiovaskularny system, ale nehovorim, ze sprinty nie su, ale behanie na dlhe trate sa mi zda byt pre toto lepsieHolubar napísal:No tak srat na lytka, ale preco nemam davat sprinty?Ja nechcem schudnut, nemam rad dlhe behy, potrebujem len kondicku pre drepy
Behanie
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Holubar
Darca
No cely aerobny trening je na hovno,akurat to devastuje svaly
ale nieco robit treba, nech sa tolko tuku neuklada a srdce nech stiha pumpovat...Takze kondicku si teda dokazem spravit aj zo sprintov nie?
Mozem ist taky system, ze napr 30m sprint do kopca,potom taky lahsi beh spat dolu a tak niekolko krat zopakovat?Mam medzi tym davat prestavky alebo v kuse?kolko takych cyklov by som mal dat?
Mozem ist taky system, ze napr 30m sprint do kopca,potom taky lahsi beh spat dolu a tak niekolko krat zopakovat?Mam medzi tym davat prestavky alebo v kuse?kolko takych cyklov by som mal dat?
-
canopus
Addict
podla toho kolko vladzes stanov si na zaciatku nejaku metu,ze kolko cyklov das,na zaciatku daj takto 5x,postupne zvysuj,kup si tie vacky kde si das piesokHolubar napísal:No cely aerobny trening je na hovno,akurat to devastuje svalyale nieco robit treba, nech sa tolko tuku neuklada a srdce nech stiha pumpovat...Takze kondicku si teda dokazem spravit aj zo sprintov nie?
-
canopus
Addict
ja som to mal of fatiho,ked som este behaval kedysi davno atletiku,chod do nejakeho sportoveho obchodu,btw som to uz dlho nikde nevidel dostat,urcite to nie je drahe,viem ze je to site z Cordury,pytaj si zavazia na zapastia a lytka,oni urcite budu vedietHolubar napísal:kde to kupim?je nejaky presny typ, co mam pytat?Kolko asi stoja?
osobne som sa prave vratil z behu - vidno,ze som dlhsie nebehal - 4km a isiel som skapat... ale treba treba,lebo som nejaky zmlandraveny...
co sa tyka lytok - bud v posilke na stroji,alebo cinka na chrbat a zdvihat sa(to iste ako na stroji), svihadlo, schody, pripadne beh len po spickach=> paty sa nedotknu zeme-to je dost zaberak...
ad zavazicka - kamos to minule kupil v Tescu za cca 350skk myslim ze hovoril - 1,5kg jedno...
co sa tyka lytok - bud v posilke na stroji,alebo cinka na chrbat a zdvihat sa(to iste ako na stroji), svihadlo, schody, pripadne beh len po spickach=> paty sa nedotknu zeme-to je dost zaberak...
ad zavazicka - kamos to minule kupil v Tescu za cca 350skk myslim ze hovoril - 1,5kg jedno...
-
canopus
Addict
stary dobry FRANK,dobre si to napisal,a este prikladal tiez pozornost predlaktiu,ake mal on ze cooooMystiQ napísal:Lytka sa fakt tazko cvicia, to mozem aj ja potvrdit. Pocul som pripad znameho kuturistu z minulych rokoch FRANK ZANE (teraz neviem, ci som to spravne napisal) a on pisal, ze je to jedna z natazsich partii, napr. on cvici uz roky, ale az teraz formuje trenig lytok
-
Holubar
Darca
Ja myslim, ze na tom behani a lytkach predsa len nieco bude. Co vidim typkov len tak z posilky, tak ich lytka sa na futbalistov (ktori tiez cvicia aj v posilke) nechytaju, chce to urcite aj dlhsi cas, tak isto aj na predlaktia, to su trake problemove partie, na ktore treba mat riadnu davku trpezlivosti.
-
canopus
Addict
ja som sa rok a pol zameral na predlaktie a potom som trhacky pri mrtvaku 150 az 170kg nemusel vobec pouzivat,take som ich mal silne jak slak,ale tieto svaly aj najrychlejsie odiduHolubar napísal:Ja myslim, ze na tom behani a lytkach predsa len nieco bude. Co vidim typkov len tak z posilky, tak ich lytka sa na futbalistov (ktori tiez cvicia aj v posilke) nechytaju, chce to urcite aj dlhsi cas, tak isto aj na predlaktia, to su trake problemove partie, na ktore treba mat riadnu davku trpezlivosti.