tak tak jak vravisSajmon napísal:ale hlas ma skvelyaj ked jeho album za moc nestoji,ja myslim ze je najlepsi spevak z celej SHS 1/2
Cmoro
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
osiris/cannabis
Medium Expert
mno kazdy tu vravi o tom ze cmoro je len slaby odvar z SHS, a ze ma onicom album, ale ved on sa neukazal len v shs, ved ma kapelu z velkeho krtisa LC/DC m a tutok v mojom meste bol koncert, na ktorom som bohuzial nebol, ale kamosi vraveliu ze to bolo strasne po pi*i, a nehral na tom koncerte veci typu Dazd, alebo Bad Day, ale Hels Bells, Highway To Hell, Back In Black ( teda hrali AC/DC ) takze slovo na zaver--> Peto je dobry spewak, ale dobry album nemoze vzniknut za dva mesiace, lenze od SHS-karov sa to ocakava, preto vzniklo aj v prvej SHS 10 albumov, z toho 9 bolo uplnym prepadakom, mozno som potajmä dufal ze tento rok to bude inak, no vydavatelstva sa chceli zase co najryxleyshye nabalit
btw moja spolusediaca je donho uplna fanaticka
normalne ze original si kupila 
btw moja spolusediaca je donho uplna fanaticka
Ked som pocul v radiu jeho piesen Dazd, tak ma az zamrazilo - vobec sa mi nepacila. Neskor som si ale stiahol jeho album a vam poviem, ze je celkom OK. Da sa pocuvat. Neviem, preco tu je tolko negativnych ohlasov. Ale ten Dazd mu myslim nevysiel. Prva piesen, ktoru dal zo svojho albumu na verejnost, mohla byt trosku ina. Mal si tam z coho vybrat... Ale celkovo album-SUPER
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Sniper-SVK
Expert
-
2pec
Light Star
co sa tyka superstar sa nevyjadrujem lebo to kukaju a hlavne im fandia povacsinou stare babky,male decka , alebo odrastene pubertacky ako moja mama
..... no hroza...aj ked som ho az tak nezatracoval, jeho album ma absolutne nepresvedcil, ani v nom nic neukazal poriadneho nato ze je to tazky "rocker" tak to si radsej pustim naozajstny rok