Ktorý akčný šport si zahráte.
Ktorý akčný šport si zahráte.
No tak aky sport si raz za cas zahrate?
Nech sa paci hlasujte.
Ja osobne LaserGame.
Nech sa paci hlasujte.
Ja osobne LaserGame.
-
skurud-hay
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
jamess
Light Professional
mna bavi pupkac, to rozparas vsetky gauce matrace periny apod. v byte a pomocou toho zatesnis vsetky okna dvere atd. potom naplno pustis vsetky vodovodne kohutiky(samozrejme treba zacpat odtoky) no a prvy co sa dotkne pupkom stropu je pupkac a vyhrava
alebo na banikov a uhlie, sa rozdelia hraci na dve skupiny - banikov a uhlie, najprv banici kopu uhlie, potom sa uhlie premeni na zemny plyn a zacne banikov dusit
alebo na banikov a uhlie, sa rozdelia hraci na dve skupiny - banikov a uhlie, najprv banici kopu uhlie, potom sa uhlie premeni na zemny plyn a zacne banikov dusit
-
Dead_Warrior
Professional
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
najvacsi je v pouzitom strelive, paintball pouziva velke gulicky, ktore ta zafarbia a airsoft obycajne plastove gulicky, ale na airsoft su ine zbrane(repliky skutocnych)3X-ploid napísal:hm jaky je vlastne rozdiel medzi airsoftom a paintbalom ja osobne by som si chcel skusit paintball
tak s tymto by bola radost hrat:
Kód: Vybrať všetko
http://www.montysminiguns.com/AirSoftPage.htmLaser game je vlasne nieco na sposob paintball len nemas farebne gulicky ale laserovu zbran zatial si tuto hru mozu zahrat len v BA je to na slovensku asi 2mesiace dostanes vestu kde mas laserove snimace a ktomu laserovu zbran potom si odvedeny do areny kde je spravene umele bludisko su zapnute stroboskopy, UV lampy a dalsie efekty (predvcerom doniesli jezkou (á70laserou) brutalitka) ou a cela arena je zadymena.. je to dost dobre odreagovanie ak by ste si chceli zahrat tak dojdite
mozme sa pridat je to v Bratislave Petrzalke V bare alkatraz tam je taky pult LG a vytahom vas odvezu do areny velkej 200m2... Viac info na:
www.lasergame.sk <-prvá laser game na slovensku aj jedina
Odporucam prijdite!!!!
Odporucam prijdite!!!!
-
Dead_Warrior
Professional
-
tomexx
King
Pred par rokmi som bol na vylete v Budapesti a tam to bolo uz vtedy. IMO podla mna je to somarina..jumper napísal:Laser game je vlasne nieco na sposob paintball len nemas farebne gulicky ale laserovu zbran zatial si tuto hru mozu zahrat len v BA je to na slovensku asi 2mesiace dostanes vestu kde mas laserove snimace a ktomu laserovu zbran potom si odvedeny do areny kde je spravene umele bludisko su zapnute stroboskopy, UV lampy a dalsie efekty (predvcerom doniesli jezkou (á70laserou) brutalitka) ou a cela arena je zadymena.. je to dost dobre odreagovanie ak by ste si chceli zahrat tak dojditemozme sa pridat je to v Bratislave Petrzalke V bare alkatraz tam je taky pult LG a vytahom vas odvezu do areny velkej 200m2... Viac info na:
Odporucam prijdite!!!!
tak jasne, ze nezazijes pokial nevyskusasjumper napísal:Kolko ludi tolko chutiv budapesti to moze bit uz zopar rokou ale na slovensku je to 2mesiace a ta hra ma dostala ak mate dobry kolektyv tak o zabavu neje nudza ja len doplnim je to supa nezazijes pokial nevyskusas