ja mam svoju z pocket bike.sk.. je to dobra vec, ale.. Treba sa oto fakt starat.. Je to lacna cina, tak kvalitativna stranka tomu aj zodpoveda. po kazdej jazde treba retaz dostelovat, drobnosti poriesit... Kto mal dajakeho "pincla" alebo daco stare,vie ocom vravim..
-TAMY- napísal:ja mam svoju z pocket bike.sk.. je to dobra vec, ale.. Treba sa oto fakt starat.. Je to lacna cina, tak kvalitativna stranka tomu aj zodpoveda. po kazdej jazde treba retaz dostelovat, drobnosti poriesit... Kto mal dajakeho "pincla" alebo daco stare,vie ocom vravim..
uhm tak taketo veci moc neovladam ja iba natankovat viem
Moze ti byt jedno, ci mas alebo nemas na to vodicak. Je to 49 cm2, cize ako normalna Babeta a tak vodicak je potrebny, avsak motorka nie je sposobila na jazdu na ceste (nemas zrkadla, smerovky, svetla, trubu/zvoncek...), navyse by si aj tak potreboval priblu. V BA davaju za to pokutu 2000 korun, ak ta na tom chytia.
hojko napísal:Moze ti byt jedno, ci mas alebo nemas na to vodicak. Je to 49 cm2, cize ako normalna Babeta a tak vodicak je potrebny, avsak motorka nie je sposobila na jazdu na ceste (nemas zrkadla, smerovky, svetla, trubu/zvoncek...), navyse by si aj tak potreboval priblu. V BA davaju za to pokutu 2000 korun, ak ta na tom chytia.
hojko napísal:Pre natvrdlych ludi to vysvetlim este raz: Motorka nie je sposobila a nema co hladat na ceste.
U nas vidim v poho normalne chodit tie motorky... a keby nieco tak v hlohovci stavaju policajti 1 za mesiac maximalne a ked tak tak dupnes na to a ides ne? Myslis ze by ta nahanali? A ty si ju kde kupil ak mozem vediet? A za kolko? Rozmyslam ci by som nekupil... da sa na tom vozit?
Po poli by zrejme nepresla, nie je to urcene na taky teren a ani nie na tazku vahu. Ma to problem uz s clovekom, ktory ma 80kg, ledva sa to rozbieha a urcite aj spotreba bude vacsia, odhadujem az na take 4 litre na 100km.
hojko napísal:Po poli by zrejme nepresla, nie je to urcene na taky teren a ani nie na tazku vahu. Ma to problem uz s clovekom, ktory ma 80kg, ledva sa to rozbieha a urcite aj spotreba bude vacsia, odhadujem az na take 4 litre na 100km.
takto sa spytam... oplati sa kupit? alebo su to len zbytocne vyhodene prachy?
je to podla mna hlupost...sedis na tom ako na plechovke..vsetci sa na tebe smeju...a ak to papa 3.3 litra?trochu vela...na cestu s tym nesmies, btw: po krajnici by si na tom ist mohol nie? tam zase nema co hladat auto...nahradne diely atd...radsej slusnejsi skutrik
Ja mam okollie dakde ozaj hlboko, zatial som sa nestretol s tym, ze by dakto nato nadaval.. Vsetci si to pochvaluju, na kratke vzdialenosti, po dedine atd je to bomba vec.. Osobne si neviem predstavit, ze byvam v meste a mat to.. Tam to clovek ozaj nevyuzije.. ALe na dedine, juuuj
-TAMY- napísal:Ja mam okollie dakde ozaj hlboko, zatial som sa nestretol s tym, ze by dakto nato nadaval.. Vsetci si to pochvaluju, na kratke vzdialenosti, po dedine atd je to bomba vec.. Osobne si neviem predstavit, ze byvam v meste a mat to.. Tam to clovek ozaj nevyuzije.. ALe na dedine, juuuj
ja chodim dost casto na dedinu mame tam dom tam by to bolo good ale aj v meste ked sa ides kupat a zatial ti zmyzne