tak sa vyjadri,dost vlke cislo je toM4jk1:-) napísal:60m za 7,5 je dobre a este sa vyjadrim k tej genetike co niekto pisal 90% je trenink
Behanie
H5ck2r napísal:Ja chodim teraz pravidelne behat..Lebo musim nazbierat kondicku ked chcem byt dobrym parkouristom.
na PK zasa az taku kondicku nepotrebujes - ono to je skor o tom, ze ked vidis prekazku tak ju prekonat, nie umyselne obchadzat a zasa nie umyselne hladat prekazky...
ale to,ze pravidelne behavas to je len plus, ja tiez a tiez praktizujme PK
a kolko si myslis ze percent je talent .. ako neviem co myslis pod pojmom talentcanopus napísal:ze 90% je trening
raz davali na spectrume ze robili testy Svajciarske deti vs Kenske deti v behu a nevedeli prist kde je problem , robili vela testov ale vsetko bolo na rovnako a napokon zistili ze oni maju iny tvar nôh ako merali objem noh (od chodidla po koleno) ale jasne ze Kenania ziju vo vysokej nadmorskej vyske a chodia do skoly vzdialenej napr 6 kilometrov
chlape klobuk dole to je tazky sport neeeee ja aktyvne beham na lyziach cez zimu.. a v lete beham normalne a aj na bicykli a..ked trenujeme na zimu... ked mame trening na bicykli v horach tak to je riadny zabijak.....to ma zabije na cely tyzden.....Spoty napísal:ja aktivne bicyklujem.. dlhe trate po horoach to je moje... behanie.. hmm behal som ked som trenoval na maraton.. ked som ho zabehol vysral som sa nato
Re: behanie
najlepsie je ist od dola napr: 5x100 4x200 2x400 1x800 1x1000 1x400 1x200 1x100 taky v poho trening.......dostanes sa na vrchol na 1000 a potom uz ides v pohode dole.........ale ak chces trenovat rychlost tak je lepsie ist kratsie trate ako 50 a 100m a ist to viac krat...........PLAZMA napísal:behanie je fajn včera som si dal päť kiláčov na dráhe 2 krát 1000 m. 3 krát 500 m. 4 krát 250 m. 5 krát 100 m. celkom makačka.
Re: Behanie
ja som najskor behaval s kamosmi, ale ich to prestalo bavit a tak som si braval discman popripade MP3 a pocuval pri tom, a mas pravdu da sa pri tom super odreagovat a pomaha to zdraviu( najlepsie na kondiciu je behavat rano a vecer, a je to aj najlepsie pre kazdeho, lebo aspon na teba nepecie to slnko a ak ti vadi ze ta niekto vidi tak si privstan o siestej a chod behat)MATEJ napísal:ja som behaval ale samemu ma to nudilo tak som sa visral na to
behval som ked som mal vek od 2-10 rokov behaval som bol som najrychlejsi z triedy chodil som aj na hokej .. a potom prisla v 12 puberta
a uz sa mi nechcelo zacal som hrat na bicie nastroje a tak a nie som tucny ale proste viem si predstavit sporotvanie aj inak ako behat a behat lebo ak mam pravdu povedat ja neviem pri behani dobre dychat a vzdy sa zadycham 
Re: Behanie
heeej ??NEMESIS napísal:ja som najskor behaval s kamosmi, ale ich to prestalo bavit a tak som si braval discman popripade MP3 a pocuval pri tom, a mas pravdu da sa pri tom super odreagovat a pomaha to zdraviu( najlepsie na kondiciu je behavat rano a vecer, a je to aj najlepsie pre kazdeho, lebo aspon na teba nepecie to slnko a ak ti vadi ze ta niekto vidi tak si privstan o siestej a chod behat)