Šéf Ústavu pamäti národa (ÚPN) Ján Langoš († 59) dnes zomrel
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Šéf Ústavu pamäti národa (ÚPN) Ján Langoš († 59) dnes zomrel
http://www.bleskovky.sk/cl/10/116289/Ja ... nej-nehode
Šéf Ústavu pamäti národa (ÚPN) Ján Langoš († 59) dnes zomrel pri dopravnej nehode pri obci Drieňovec v okrese Košice - okolie.
zeby zhoda nahod?
Šéf Ústavu pamäti národa (ÚPN) Ján Langoš († 59) dnes zomrel pri dopravnej nehode pri obci Drieňovec v okrese Košice - okolie.
zeby zhoda nahod?
No pekne... Dalsi? Hm...co dodat? Len aby bolo koho v sobotu volit.
//edit1: Tomasito - myslel som to vo vseobecnosti (aktivnych aj neaktivnych politikov)
//edit2:Nemohol ist predpisovo (ta oktavka je na maderu). Pozeram, ze aj tie jeho soferske zrucnosti neboli bohvie ake (vid tie dve havarie predchodzie)
//edit3: Tomasito - Jan Langos bol lenom DSS (Demokraticka strana slovenska)
// JJ, bol... preto som na margo toho co si napisal k volbam reagoval, ze uz nebol politicky aktivny. Tomasito
//edit1: Tomasito - myslel som to vo vseobecnosti (aktivnych aj neaktivnych politikov)
//edit2:Nemohol ist predpisovo (ta oktavka je na maderu). Pozeram, ze aj tie jeho soferske zrucnosti neboli bohvie ake (vid tie dve havarie predchodzie)
//edit3: Tomasito - Jan Langos bol lenom DSS (Demokraticka strana slovenska)
// JJ, bol... preto som na margo toho co si napisal k volbam reagoval, ze uz nebol politicky aktivny. Tomasito
A tak som dufal, ze sa nebude zbytocne zakladat nova tema...
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=52400&start=15
PS to kinjeril: Jan Langos uz nebol politicky aktivny (ad. volby).
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=52400&start=15
PS to kinjeril: Jan Langos uz nebol politicky aktivny (ad. volby).
Re: ...
No precitaj si ten clanok este raz. Skor by som povedal, ze ta oktavka sa rozbila o tu multikaru. Hold, nedala mu prednost a on neubrzdil... co uz.=»M4tO«= napísal:ale ten multikar rozbil tu octáviu ako keby to bol tank.
chybu spravili zrejme obidvaja, Octavia musela ist dost rychlo, lebo videl som auta, ktore narazili v 100ke a vyzerali urcite lepsie ako Langosova Octavka. btw ta "multikara" vraj uz vysla z krizovatky a zrejme sa rozbiehala, ale to je uz len moja spekulacia, niekto pisal na forum na sme.sk, ze sa bol pozriet na mieste nehody a ta sa stala cca 30 metrov za krizovatkou...
kazdopadne Jan Langos bol jednym z mala politikov, voci ktorym som emal vyhrady. RIP
kazdopadne Jan Langos bol jednym z mala politikov, voci ktorym som emal vyhrady. RIP
-
krija
VIP
hovorí sa o mŕtvom len v dobrom, ale aké kladivo na komančov. takmer všetci v parlamente a vo vláde boli aktívnými členmi KSČ a poniektorí aj v ŠtB. ak by to bolo kladivo tak by si nevidel v médiách také ksichty ako Mečiar, Rusko, arc. alebo už je kardinálJoe-Joe napísal:Jediny, kto sa nebal pomenovat zlociny komunizmu na Slovensku. Bol vlastne kladivo na komunistov.
PS. ten zoznam mien by bol na jednu knihu
Možno taký offtopic, ale práve som sa rozprával s kolegom, ktorý mal nehodu na aute. Hovoril mi, že keď do neho narazilo auto, tak ostal chvilku v kome (jednoducho si idrej chrbat a ostal niekolko minut mimo). "Snívalo" sa mu že ide v aute a že je na veľkom kruhovom objazde a že tam bolo velmi vela aut. Bol v kolone a bol tam policajt ktory daval autam znamenie ze maju ist, vsetkych ten policajt posielal jednym smerom ale ked prisiel kolega prinho na aute, tak policajt mu nazcanil ze ma ist do odbocky, teda uplne niekam inam ako ostatny, sam seba sa este pytal ze preco ma ist inakam ked ostatny maju ist rovnakym smerom. Tak teda odbocil a ako tak isiel tak ho stopovala jeho zena...
Najviac ma ale zaraza na tom to, že ako stal v kolone, v aute pred nim (kabriolet) a zadnych sedadlach sedeli Langoš s Tóthom, hovoril ze im videl do tvare pretoze bolo k sebe otoceny. Par dni po nehode kolegu sa týto dvaja politici zabili....
Najviac ma ale zaraza na tom to, že ako stal v kolone, v aute pred nim (kabriolet) a zadnych sedadlach sedeli Langoš s Tóthom, hovoril ze im videl do tvare pretoze bolo k sebe otoceny. Par dni po nehode kolegu sa týto dvaja politici zabili....
-
canopus
Addict
takze vsetci co pokracovali v kolone boli teda mrtvy,uz aj so spominanymi politikmi,aspon tak mi to vychadza,a ten tvjo kamos prezil lebo odbocilhezo napísal:Možno taký offtopic, ale práve som sa rozprával s kolegom, ktorý mal nehodu na aute. Hovoril mi, že keď do neho narazilo auto, tak ostal chvilku v kome (jednoducho si idrej chrbat a ostal niekolko minut mimo). "Snívalo" sa mu že ide v aute a že je na veľkom kruhovom objazde a že tam bolo velmi vela aut. Bol v kolone a bol tam policajt ktory daval autam znamenie ze maju ist, vsetkych ten policajt posielal jednym smerom ale ked prisiel kolega prinho na aute, tak policajt mu nazcanil ze ma ist do odbocky, teda uplne niekam inam ako ostatny, sam seba sa este pytal ze preco ma ist inakam ked ostatny maju ist rovnakym smerom. Tak teda odbocil a ako tak isiel tak ho stopovala jeho zena...