Tak co? Idete? Dnes som sa o tom docital, uplna pecka!! Najviac sa tesim na mojich rodakov - Bolesnu Bracu, to bude uplna petelica! A akoby stastim, dovolenka mi prave zacina 04.08. Juj!!
Kde:
Areál vodných športov, HORNÁ STREDA, pri Piešťanoch
Kedy:
4. – 5. august 2006
Kto:
THA ALKAHOLIKS (USA)
BOLESNA BRAČA + DJ PHAT PHILLIE (Chorvátsko)
RYTMUS
KONTRAFAKT
PSH (CZ)
INDY&WICH (CZ)
ČISTYCHOV
DRVIVÁ MENŠINA
H16
KAIDŽAS + ABYSI
DIZGRAFIX
AMO
MIKY MORA
DJ HAJTKOVIČ
DJ FAZO
DJ GRIMASO
DJ LUCCO
DJ VIKTOR HAZARD
STREET DANCE ACADEMY
HIPHOP FACULTA JOHNNYHO A MEL
BREAKDANCE
FREESTYLE BATTLE
Dead_Warrior napísal:hmm zaujimave ako to cele skonci lebo na hip-hop.sk sa pise daco o podvodoch inak p4ra zabudol si tam pridat moznost mozno
Precital som.. Nejde o podvody, skor 3 ludia sa nevedia dohodnut. Ak mozem poprosit MODov, keby upravili moznost hlasovania a pridali tam moznost "mozno", aby som spravil Dead_Warrior-ovi radost.
zaujimave. hlavne ze tam chyba legenda - VEC, alebo napriklad taky Helico
Inak nepojdem, hlavne preto, ze tuto hudbu velmi nemusim. Ja uznavam hip-hop v style Black Eyed Peas
will.i.am napísal:zaujimave. hlavne ze tam chyba legenda - VEC, alebo napriklad taky Helico
Inak nepojdem, hlavne preto, ze tuto hudbu velmi nemusim. Ja uznavam hip-hop v style Black Eyed Peas
to ma byt joke alebo co ? legenda Vec, komercny ko*ot helico, hip hop typu BEP ?
mno keby ze to neni dakde f pi*i tak by som aj shyel, najviac by som sa tesil na Peneri Strycka Homeboye ( cmuuuuk )
will.i.am napísal:zaujimave. hlavne ze tam chyba legenda - VEC, alebo napriklad taky Helico
to si zadelil ze Helico tymto si ma akoze dobre pobavil on by mohol akurat tak sam pre seba na travniku za podiom si "rapovat" a mohol by si podat ruku s Mokrou Ciarou
Dead_Warrior napísal:to
si zadelil ze Helico tymto si ma akoze dobre pobavil on by mohol akurat tak sam pre seba na travniku za podiom si "rapovat" a mohol by si podat ruku s Mokrou Ciarou
Ja som Helica zazil nazivo
Najvacsi za*eb bol na konci, ked tretikrat daval jednu zo svojcih troch pesniciek a na parkete pred nim ledva stali nejaki dvaja typci a on sa opytal: Chcete este hip-hop???
A vsetci zborovo: NIEEEE!!!
Chudak Heli bol z toho trochu mimo
ETieNne napísal:Pozrite si artattack.sk a 90bpm.sk je tam Midiho vyjadrenie na adresu tohto festu....
na takyto fest ja nepojdem uz len z principu..
Ja mam osobne vis kde recicky nejakych zenskych alebo Midiho? Hlboko presne tam. Na tu akciu nejdem kvoli nim, idem sa zabavit, idem pozriet a pocut kvalitnu muziku.
Firma Orange sa rozhodla byť pri tom a podporiť prvý slovenský hip-hopový festival, ktorý sa uskutoční pod značkou Orange HIPHOPFEST. „Hip-hop oslovuje veľmi širokú cieľovú skupinu a tento hudobný štýl počúva na Slovensku stále viac mladých ľudí. Orange má záujem byť pri zrode toho, ako sa hip-hop (ako hudobný štýl a lifestyle) otvára širšej verejnosti.
„Toto je prvý hip-hopový festival. Ja som rapper, ktorý tu mal všetko prvý, ktorý to tu posunul a som rád, že si môžem pripísať na konto mojich tromfov, že som tvár prvého hip-hopového festivalu,“ vysvetlil svoje rozhodnutie Rytmus.
je mi na zvracanie...
z principu nie... komercny festival jak pi*a... alkoholikov by som si rad pozrel ale za cenu ze by som mal strkat peniaze do vrecka ludom co im ide len o zarobok mi to fakt nestoji... humus
ViRuS napísal:
z principu nie... komercny festival jak pi*a... alkoholikov by som si rad pozrel ale za cenu ze by som mal strkat peniaze do vrecka ludom co im ide len o zarobok mi to fakt nestoji... humus
Bohuzial musime prijat, ze hip-hop uz utoci na obchody a nie je to ako pred 1-2ma rokmi a skor, ked to bol underground. Raperi maju radi $$$ a preto hlavne Rytmus nemohol odmietnut taku prilezitost. Ja to jemu aj ostatnym prajem, vsetci dlho makali v podstate bez uspechu a ten teraz konecne prisiel. Imho H16 ukazuje, ze sa da robit dobry rap ktory tak nezavana komerciou.
osiris/cannabis napísal:to ma byt joke alebo co ? legenda Vec, komercny kok**** helico, hip hop typu BEP ?
mno keby ze to neni dakde f pi*i tak by som aj shyel, najviac by som sa tesil na Peneri Strycka Homeboye ( cmuuuuk )
Takze 1. Vec urcite nie je taky komercny ako Kontrafakt (a hlavne neni taky trapny)
2. Helico mozno skoro zhasol, ale islo mu to lepsie ako polovici (ked nie viac) hore spominanych dokopy
3. BEP robia hip.hop, a ked si myslils, ze nie, tak asi ziijes na marse a tam mozno mate BEP co robia mtal