uplne nemozne to zase nie je. Su masiny ktore musia beza niekolko rokov v kuse. Ako zalohu nemas ani klasicke UPSko ale dieslovy generator pre celu budovu.
t0m4s3 napísal:uplne nemozne to zase nie je. Su masiny ktore musia beza niekolko rokov v kuse. Ako zalohu nemas ani klasicke UPSko ale dieslovy generator pre celu budovu.
Ale zas pochybujem že je net ktorý ide 6rokov bez výpadku.
warezman napísal:Ale zas pochybujem že je net ktorý ide 6rokov bez výpadku.
to nema s netom takmer nic spolocne, moze mi ist komp n dni bez netu a ked (n+1)-ty den updatnem uptime project cez net tak sa tam zapise uptime, takze vypadky to neovplyvnia
Snowmannn napísal:to nema s netom takmer nic spolocne, moze mi ist komp n dni bez netu a ked (n+1)-ty den updatnem uptime project cez net tak sa tam zapise uptime, takze vypadky to neovplyvnia
Tak, tak a nejdu stale. A uz toboz aby boli pripojene na net ethernetom niektore ano, ale nie tie co riadia chod turbin, hradzi a reaktora. Je tu niekto, kto robi v elektrarni ? V mochovciach napriklad a tak ?
Citam na stranke Uptime project, ze clovek, ktory ma momentalne prvenstvo v aktivnej session pouziva PC ako DNS server, ktory spravi milion queries za sekundu. Inak je z Brazilie, server je Sun Ultra 2 UPA/SBus (UltraSPARC 200MHz), 512 MB RAM, 4.2GB HDD (SCSI) ktory uz odchadza, bezi tam Solaris 2.6 a tu su foto: http://www.flickr.com/photos/xsandro/tags/uptime/