vaše grafické výtvory
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Napisem len QUICK MASK lebo to je asi naj.Lord_3D napísal:hmm neaký stručny slovenský preklad by sa nenašiel ? lebo som z toho pako![]()
Tak bud stlac "Q" ta prepne do QM modu alebo si to daj sam tam dole pod nastrojmi. Potom stlac "D" a to defaultne farby na vychodzie. Zober si BRUSH tool (stetec) a zacni "malovat" obrazok co chces vybrat na polopriesvitne cerveno. Co zafarbis na cerveno sa ti vyberie cize si vol velky stetec na velke plochy a maly s lupou na okraje.
Vygumuj nejaky chybicky ak zajdes pridaleko.
Ak si s tym happy stlac opet "Q" aby si sa vratil z QM modu a cela vyfarbena cast sa ti vycleni. Tak uz len stlac DELETE a mas render
staci? Btw kamo ak nevies anglicky tak to budes mat kusok tazsie. BTW cekni si tie CD na Lamkach. Je to cesky.
ja si stiahnem s http://planetrenders.net
Aky ma vyznam takato grafika čo tu všetci prezentujete ked si to naj stiahnes a dorobiš tam kopu barčoho čo vidiš v tutorialoch .. ?
nechapem ved to je absolutne bez učelove všetko čo vy tu robite...absolutne keby ste robili niečo z čoho možete niečo dosiahnut nejaky web alebo corporate identity alebo nejake DTP ved je tolko veci na ktorych sa da vyhrat a ktore maju svoj učel.
Ale tak ked vas to bavi stať na jedno nehybnom bode vasej priemernej kreatvity nech sa pači..
čest vynimkam....ktory by fakt mohli robit dobre veci len to tiež tahaju zlym smerom....
Pre vsetkych tych babrakov co uz nasli miliony chyba na veciach co urobili inyjord napísal:![]()
Aky ma vyznam takato grafika čo tu všetci prezentujete ked si to naj stiahnes a dorobiš tam kopu barčoho čo vidiš v tutorialoch .. ?
nechapem ved to je absolutne bez učelove všetko čo vy tu robite...absolutne keby ste robili niečo z čoho možete niečo dosiahnut nejaky web alebo corporate identity alebo nejake DTP ved je tolko veci na ktorych sa da vyhrat a ktore maju svoj učel.
Ale tak ked vas to bavi stať na jedno nehybnom bode vasej priemernej kreatvity nech sa pači..
čest vynimkam....ktory by fakt mohli robit dobre veci len to tiež tahaju zlym smerom....
- Prílohy
-
- BSwall (Custom).jpg (44.89 KiB) 894 zobrazení
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
daj mi vediet ak ta napadne cim by sa to dalo vylepsit. Pre mna je kazda rada nad zlato hlavne teraz na zaciatku...BullsHI7 napísal:celkom pohodicka,,,,ale daco im chyba no neviem coale neva
su to fakt prve zo styroch userbarov co som kedy spravil a vo PS tiez len zacinam... prvy user bar je cisty LOLO,
som este viac nez lamaril a som tam nedokazal ani zmensit pic a tak som na pravo napisal not a user -
mikkimikki
Medium Professional