Kód: Vybrať všetko
www.tvorba-webu.czTakze tu je cast zdrojoveho kodu zo suboru overenie.php:
<?
if($hesielko=="hojko")
?>
www.tvorba-webu.cz<?
if($hesielko=="hojko")
?>
<?
$heslo = $_POST["heslo"];
if (!empty($heslo))
if($heslo=="hojko")
{header ("Location: dalej.php");}
else
{header ("Location: chyba.php");}
?>
<form method="post" action="heslo.php">
<input type="password" name="heslo" value="<?echo$_POST["heslo"]?>">
<input type="Submit" name="odosli" value="odosli"></td>
</form>mne sa zdá, že by ten formular mohol byť takto:Dawn napísal:Písal som to na rýchlo takže neviem či to pôjde a tiež som v tom lama ale snaha bola
edit: a inac tento subor by sa mal volat heslo.php mozes si to zmenit, ale zmen si aj vo form-e action...Kód: Vybrať všetko
<? $heslo = $_POST["heslo"]; if (!empty($heslo)) if($heslo=="hojko") {header ("Location: dalej.php");} else {header ("Location: chyba.php");} ?> <form method="post" action="heslo.php"> <input class="button1" name="heslo" value="<?echo$_POST["heslo"]?>"> <input type="Submit" name="odosli" value="odosli"></td> </form>
<form method="post" action="heslo.php">
<input type="text" name="meno" size="30">
<input type="password" name="heslo" size="30">
<input type="Submit" name="odosli" value="odosli"></td>
</form>
Cize ma prepne na stranku regist.php a tu uz by zrejme nemal byt ziaden formular, nie? A este, ked som dal nejako dokopy ten tvoj zdrojak s mojim, tak mi nahlasilo chybu:<form action="regist.php" method="POST">
Tu zadaj heslo:
<input type="password" name="heslo" maxlength="10">
<input type="submit" value="Skontrolovať heslo">
</form>
Riadok 9 je tento:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/8/site26068/wwwroot/regist.php:4) in /www/8/site26068/wwwroot/regist.php on line 9
Este raz vam zatial dakujem...{header ("Location: dalej.php");}
<form method="post" action="regist.php">
<input type="password" name="heslo" >
<input type="Submit" name="odosli" value="odosli">
</form>Kód: Vybrať všetko
<?
$heslo = ((IsSet($_POST["heslo"]))?$_POST["heslo"]:0 );
if (!empty($heslo))
{
if($heslo=="hojko")
header("Location: dalej.php");
else
header("Location: chyba.php");
}
else
{
header ("Location: chyba.php");
}
?>pred pouzitim funkcie header(); nesmies nic vypisovat na obrazovku. funkcia header nastavuje hlavicku odpovede servera a za nou nasleduje text odpovede, cize nejake <html>....., takze nemozes vypisat text a potom este upravit hlavicku. yo?ppt napísal:A este, ked som dal nejako dokopy ten tvoj zdrojak s mojim, tak mi nahlasilo chybu: Riadok 9 je tento:
Zase mi vypisalo tu istu chybu v riadku, kde je header.gwixt napísal:takto to sprav ....
nejaky takyto formular pouzi na jednej stranke (kludne aj tu co uz mas)a ten regist.php bude vyzerat taktoKód: Vybrať všetko
<form method="post" action="regist.php"> <input type="password" name="heslo" > <input type="Submit" name="odosli" value="odosli"> </form>Kód: Vybrať všetko
<? $heslo = ((IsSet($_POST["heslo"]))?$_POST["heslo"]:0 ); if (!empty($heslo)) { if($heslo=="hojko") header("Location: dalej.php"); else header("Location: chyba.php"); } else { header ("Location: chyba.php"); } ?>
http://...
A v com bolo to moje zle?gwixt napísal:takto to sprav ....
nejaky takyto formular pouzi na jednej stranke (kludne aj tu co uz mas)a ten regist.php bude vyzerat taktoKód: Vybrať všetko
<form method="post" action="regist.php"> <input type="password" name="heslo" > <input type="Submit" name="odosli" value="odosli"> </form>Kód: Vybrať všetko
<? $heslo = ((IsSet($_POST["heslo"]))?$_POST["heslo"]:0 ); if (!empty($heslo)) { if($heslo=="hojko") header("Location: dalej.php"); else header("Location: chyba.php"); } else { header ("Location: chyba.php"); } ?>
www.programujte.com a www.tvorba-webu.czv podstate to bolo dobre .. ale keby bolo $heslo "empty" tak by skript skoncil a nikde by ho nepresmerovalo ..Dawn napísal:A v com bolo to moje zle?
Nepytam sa preto lebo mi to vadi, ale chcem to vediet pre buducnost...
ppt napísal:Plz, hodte sem nejake dobre linky pre zaciatocnikov na php + mysql. Nechcem vas tu otravovat s malickostami. Linky, ktore mam su:Ale chcel by som este nejake, lebo tieto mi nepostacuju...Kód: Vybrať všetko
www.programujte.com a www.tvorba-webu.cz
http://www.linuxsoft.cz/
http://www.tvorba-webu.cz/