stane sa , inak je to podla mna velmi kvalitny komentator, radsej si vsimajte jak vzdy vytiahne nejaku statistiku ked to najmenej cakas cize je videt ze to nema pripravene ...podla mna pan komentator ...marosko1991 napísal:lol vsimajte Merciaka..za 2 zapasy Talianska, ktore komentoval na MS, povedal asi 10 razy Giuseppe De Rossi namiesto Daniele De Rossi
Futbal: MS 2006 v Nemecku
asi sme sa nepochopili ja hovorim ,ze vie reagovat aj na take situacie ktore nema pripravene , napr vcera sa NAHODOU bavili o Maradonovi , a hadzal tam roky ,kedy prestupil do Barcy atd ..je jasne ze si tam nezacal prehrabavat papiere kde by mal o nom info , ale ma to proste v pamati ...a to sa stalo viackrat ...je jasne ze informacie tykajuce sa daneho zapasu ktory komentuje ma pripravene , ale vzdy povie aj nieco navyse ....canopus napísal:nema to pripravene a podla teba je naj komentator
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vsak preto je je to jeden z najviac uznavanych sprotvychkomentatorov u nas,proste je to macherwellar napísal:asi sme sa nepochopili ja hovorim ,ze vie reagovat aj na take situacie ktore nema pripravene , napr vcera sa NAHODOU bavili o Maradonovi , a hadzal tam roky ,kedy prestupil do Barcy atd ..je jasne ze si tam nezacal prehrabavat papiere kde by mal o nom info , ale ma to proste v pamati ...a to sa stalo viackrat ...je jasne ze informacie tykajuce sa daneho zapasu ktory komentuje ma pripravene , ale vzdy povie aj nieco navyse ....
-
Dead_Warrior
Professional
-
audiotrack
VIP
-
Dead_Warrior
Professional
-
osiris/cannabis
Medium Expert
nejde o to, ale poznas cesky komentar k zapasom? resp ich hracov?canopus napísal:vidiet ze sme typicky slovaci,som rad ze su cesi z tade prec,konecne vypadli a taketo dristy,ja co mam kolegov cechov taki nie su,ked my nieco dodrbeme v sporte,ale vsak typicka slovac,ze?
napr faul Ujfalusiho ked dostal cervenu kartu, vies co on o tom povedal? ze on toho ghancana iba tak trosku a ze on sa tam hned valal, akoze taketo vyjadrenia nemusim, a cesky komentar na CT? Ked hraju oni tak fauly za ktore dostanu zltu su vzdy iba take male vobec nie na kartu, a musi to byt poriadny faul ked povedia ze si to zasluzili
ale objektivne, cesi nemali na postup, zranili sa im hraci, dalsi sa vykartovali takze by to bolo velmi nespravodlive keby postupili