TEAC je huciaca buxna ktora sa do troch mesiacov doje*e... (az na par vynimiek) a LG je big shit koli tomu ze asi 1 z 10 CD/DVD sa bude dat precitat po prvom raze... Takze ak napalovacku urcite PLEXTOR!!!
schwaro napísal:TEAC je huciaca buxna ktora sa do troch mesiacov doje*e... (az na par vynimiek) a LG je big shit koli tomu ze asi 1 z 10 CD/DVD sa bude dat precitat po prvom raze... Takze ak napalovacku urcite PLEXTOR!!!
tak to nesouhlasim ze LG je shit.a nechapu ze negdo kupuje predrazeneho PLEXTORA.
JJ...mame na intraku Toshibu, ta ide v pohode a pred vianocami som kupil MSI, celkom jej to ide, vie palit 16 rychlostne(ja viem,ze na to nie su media, ale aj tak), akurat xyba je, ze nevie precitat ani jedno DVD napalene na tej Toshibe...Ja osobne by som kupil LG, uz mam doma napalku pekne dlho a nemozem na nu ani kriveho slovka povedat....
hojko napísal:Ja mam Teac, nechcem Teac, chcem Plextor a teraz idem pozerat TV, este sa v noci ozvem ak niekto bude nadavat na Plextor, tak to pridem locknut!!!
hojko napísal:Ja mam Teac, nechcem Teac, chcem Plextor a teraz idem pozerat TV, este sa v noci ozvem ak niekto bude nadavat na Plextor, tak to pridem locknut!!!
najlepsie su SONY ))))) precita to kazde CD, DVD a nie je problem ani s palenim
ob3l1x napísal: najlepsie su SONY ))))) precita to kazde CD, DVD a nie je problem ani s palenim
Sony DRU 510A - ani zadarmo by som ju nechcel. Je pekne prešibaná, páli iba na niektoré médiá a takmer s pravidelnosťou odpáli každé 4 médium....také sú sony
Ali N napísal:ja mam od SONY CD-RW a pali perfektne
Ešte za starých čias, keď neboli rýchle ATA radiče (myslím ATA66 a 100), bola jedna skupina CD napaľovačiek na SCSI radiče. Tá Sony pálila tak pol roka, potom potrebovala po každom médiu dva dni oddych, aby zase nieťo napálila. O toshibe ani nehovorím. Tá pálila, pálila, pálila....až zhorela
Preco Teac? A ked Vám poviem ze Pioneer sú z hladiska kompatibility DVD médií minimálne tak dobre ako Teac tak mi nebudete verit. Ale to vobec nevadí lebo je to tak.