urcite je to ine, aj ked ja pred zapasmi na STV uprednostunjem CT uz len pre jeden podstatny fakt, cesi su priamo tam, takze vidia dianie aj mimo zaber kamier, zatial co nasi sedia v studiu a odtial komentujuwellar napísal:no ako keby to u nas bolo ine
Futbal: MS 2006 v Nemecku
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja proti Cechom nemam absolutne nic. V hokeji ich mam rad, a ked nehraju Slovaci, tak im drzim palce. Ale vo futbale ich neznasam uplne najviac. Hlavne toho vlasateho debilka, neviem ani, ako sa vola.
Dobre im tak, nech idu domov.
Inak som smutny z toho Chorvatska trosicku. Urcite mali jedno z lepsich muzstiev na svetovom, s kvalitnou obranou a mali na viac, skoda, ale nemaju sa za co hanbit. Pojdu spolu domov v jednom lietadle s Cechmi a Srbmi.
Inak som smutny z toho Chorvatska trosicku. Urcite mali jedno z lepsich muzstiev na svetovom, s kvalitnou obranou a mali na viac, skoda, ale nemaju sa za co hanbit. Pojdu spolu domov v jednom lietadle s Cechmi a Srbmi.
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
asi myslis Ujfalusiho nie?p4ra napísal:Ja proti Cechom nemam absolutne nic. V hokeji ich mam rad, a ked nehraju Slovaci, tak im drzim palce. Ale vo futbale ich neznasam uplne najviac. Hlavne toho vlasateho debilka, neviem ani, ako sa vola.Dobre im tak, nech idu domov.
ty si ale uplny fas ja nebudem fandit cechom preco by som mal,canopus napísal:nie len je to zavist ze su tam a my nie,vsak nas futbal je ubohy
a trulo si sam,ked vies iba urazit niekoho!
hovori ti neco rivalita?
preco by som sa netesil sak s cechmi nic nemame a potesima ked prehraju...
// 2 dni basa (pravidlo 6). Tomasito
ronaldhinowellar napísal:ja si zas nemozem spomenut na meno takeho zubateho z brazile , dlhe vlasy , noo jak sa vola ?!?
http://ronaldhinofanclub.tripod.com/sit ... ldhino.jpg
sundevil napísal:ronaldhino
http://ronaldhinofanclub.tripod.com/sit ... ldhino.jpg
diik !! /ironia rulezz / btw nie ronaldhino ale ronaldinho ..
niektori tu mate fakt kvalitne futbalove znalosti , hadat sa kto je nedved atd
ale najlepsie bolo ked dal simunicovi 3 zlteTomasito napísal:Australia : Chorvatsko ... neviem, ale dat piskat Australiu hlavnemu rozhodcovi z Anglicka je dost divne... a bolo to aj vidiet- chorvatom isiel zjavne po krku. Prave vdaka "vykonom" hlavneho rozhodcu som bol z tohto zapasu dooost sklamany...