zazili ste uz nejaku brutalnu hadku s fotrovcami? ja vcera s ocom o totalnej kktine .. on hovoril ze si mam radsej soft kupovat a ja mu na to drzo "ty vis p*cu" o chvilku na to som povedal "ty si ko*ot" . proste same spatne slova ... tak by ma zaujimalo ze ako by ste takuto situaciu riesili vy ... kto spravil chybu je jasne ale to riesenie by ma zaujimalo
poprosim aby ste posali hned ako mate moznost lebo zajtra tu uz asi nebudem bo idem dpc na mesiac mozno na dlhsie tak sikovno
^Nevermind napísal:zazili ste uz nejaku brutalnu hadku s fotrovcami? ja vcera s ocom o totalnej kktine .. on hovoril ze si mam radsej soft kupovat a ja mu na to drzo "ty vis p*cu" o chvilku na to som povedal "ty si ko*ot" . proste same spatne slova ... tak by ma zaujimalo ze ako by ste takuto situaciu riesili vy ... kto spravil chybu je jasne ale to riesenie by ma zaujimalo
poprosim aby ste posali hned ako mate moznost lebo zajtra tu uz asi nebudem bo idem dpc na mesiac mozno na dlhsie tak sikovno
neviem preco ale ja by som rodicom nikdy nedokazal nadavat az takto tvrdo ... proste asi som uz z toho vyrastol teraz uz mam svoj vek a vychadzam s nimi vpohode
No ked mam nejaku hadku (ale ne ze "pi*u vies" ,"ty ko*ot" tak to ne to je chore na rodicov ),tak vacsinov si tu trapnu chvilku ospravedlnenia pretrpim...
hmm, keď som bol malý, tak som sa s fotrovcami hádal, ale teraz, keď som už veľký, a ešte používať také vulgarizmy, tak to nie - ako tu už niekto napísal - vyrástol som s toho - a tiež, dosť brutálne sa podobám na fotra a je ťažké sa hádať zo svojou vlastnou (síce staršou) podobizňou
Tak to sa este moze montovat...
V buducnosti si daj ale vacsi pozor na to, co povies. Radsej ako sa hovori, 3 kratpredychaj a az potom vyslov zo seba nieco. Drzim palce!
O kom teraz konkretne hovoris? Lebo toto je forum, nie chat. Napr. aj ja tu nemusim byt dlho. A ako si si mohol vsimnut, tak tu s tebou komunikujem trosku dlhsie.
Mno tak ja som brutalnu hadku este nezazil pretoze sa spravam ku rodicom strategicky.Ak do mna nieco hucia pocuvnem si to,ale potom si aj tak pravim po svojom.Ak ma nieco poslu zrobit zrobim to.Ak mi dohovaraju a maju pravdu tak im to uznam,tak nemaju oponujem im ale nehadam sa pretozne natolko veria mujmu usudku,ze uznaju moju pravdu.Nenadavam pred nimi,jedine co pred nimi neskryjem su dievcata.
PS>ale nidky by som si rodicom nedovolil povedat ty kkt alebo podobne,ani ty hlupak by som nepovedal.Neviem preco jednoducho to mam v sebe tak vstiepene a vazim si ich a mam ich rad nez na to,aby som im to povedal.....
teras sa už ani tak nehadame pretože foter je v irsku a s mamou sa skorej daju riešit problemi pretože foter si večšinou furt tvrdi svoje a musi mat vždy pravdu asi najvac sme sa pohadali minuly rok pre totalnu ko*ot otec spal po nočnej a vstal okolo 18 00 a ja som prave odchadzal do kina mal zlu naladu a začal do mna pi...vat že som cely den doma a že som nebol ani v obchode tak mam ist ja som povedal len že nemam čas lebo sa ponahlam že čo by sa stalo keby išiel on a už do mna začal ziapat že ak nepojdem tak nejdem nikde ja som mu povedal že idem tak mi začal nadavat a ziapali sme po sebe ako drbnuty skončilo to tak že som drbol dverami na byte a vybehol za mnou ešte aj na chodbu ale mna už nebolo tak len vyblakoval a ked som prišiel domou tak sme sa zase hadali ešte viac ale skočila do toho mama od vtedy je klud