NVIDIA alebo ATI ?
ati
Ja osobene ATI maju lepši vykon ako nvidia
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: ati
Tazko povedat, raz je lepsia ATI, raz nvidia. Rozdiel je vacsinou zanedbatelny. Mne ide hlavne o podporu, teda ovladace. Mozem celkom slusne faxcat na linuxe.Luk26 napísal:Ja osobene ATI maju lepši vykon ako nvidia
-
DarthVader
Medium Star
-
frederick123
Star
-
konipasek88
Expert
Ati!!
Jednoznacne Ati,vyhrava vo vsetkych testoch,ci uz ide o novsie Ati karty alebo starsie,vsetky su lepsie,urcite by som si nekupil Nvidiu len preto ze logo Nvidie sa objavuje pred spustatnim skoro kazdej hry..... ,maju viac penazi na marketing,to je vsetko..........Ja mam ATI Radeon 9800 Pro a som velmi velmi spokojny!
-
q-parser
Professional
Re: Ati!!
Ved Ti nikto ani nekaze, aby si si kupoval nvidiu. A to, ze je ATI lepsia ako nvidia, ci sa jedna o nove ci starsie cipy, tak to je diskutabilne a relativne. Hovorim, ze raz je lepsia ATI, raz nvidia. Je to prirodzena rivalita. Neviem, z ktoryx testov vyxadzas, ale zdaju sa mi pritiahnute za vlasy. Ja sa odvolavam na testy na tomshardware.Paolo napísal:Jednoznacne Ati,vyhrava vo vsetkych testoch,ci uz ide o novsie Ati karty alebo starsie,vsetky su lepsie,urcite by som si nekupil Nvidiu len preto ze logo Nvidie sa objavuje pred spustatnim skoro kazdej hry..... ,maju viac penazi na marketing,to je vsetko..........Ja mam ATI Radeon 9800 Pro a som velmi velmi spokojny!
Re: Ati!!
SEKNE TA LACNEJSIA GF 6600GT A SI DOMAPaolo napísal:Jednoznacne Ati,vyhrava vo vsetkych testoch,ci uz ide o novsie Ati karty alebo starsie,vsetky su lepsie,urcite by som si nekupil Nvidiu len preto ze logo Nvidie sa objavuje pred spustatnim skoro kazdej hry..... ,maju viac penazi na marketing,to je vsetko..........Ja mam ATI Radeon 9800 Pro a som velmi velmi spokojny!