staru prezyvku zo zakladky Vyďo mam podla priezviska (bratranec ma prezyvku Vydo, co som sa nahodne minule dozvedel co je inac haluz, lebo nezavisle od seba mame s bratrancom fakt mrte vela spolocneho) a terajsia prezyvka Kibo je z japonciny a ma pre mna hlbsi vyznam. je to zhodou okolnosti aj nazov jedne japonskej vesmirnej sondy a jej ten nazov tiez sekne. vymyslel som si ju sice sam, ale strasne sa uchytila. kamaratovi rodicia mi inac nepovedia
Este na zakladnej skole sme sa so spoluziakom stale podpichovali , ja som ho volal Plesina ( jeho otec ma plesinu ) a on mna jazva alebo švík ( mam na krku taku 4 cm jazvu )
A z casu na cas sa zvykneme aj teraz podjebat tak preto ...
schw33k = švík
nóó ja som si najprv vymyslel len MMM (podĺa iniciálov môjho mena+este jedno M). Potom som si nainštaloval hru Stronghold Cruasader a pri robení nového profilu tam Bolo Lord Cruasader, ja som to zmenil na Lord_MMM. Potom sa mi to MMM napáčilo tak som dal iba Lord. A keď som prišiel na jedno forum som sa chcel regnuť ako Lord ale to už bolo regnute. Tak som vymyslel Lord_3D
Lord_3D napísal:nóó ja som si najprv vymyslel len MMM (podĺa iniciálov môjho mena+este jedno M). Potom som si nainštaloval hru Stronghold Cruasader a pri robení nového profilu tam Bolo Lord Cruasader, ja som to zmenil na Lord_MMM. Potom sa mi to MMM napáčilo tak som dal iba Lord. A keď som prišiel na jedno forum som sa chcel regnuť ako Lord ale to už bolo regnute. Tak som vymyslel Lord_3D
Ja mam pezyvku z Ragnaroku najprv som v nej bol rehnuty pod nickom Psychoman a bol som v guilde a guildove meno som mal Dead_Warrior takze tak som prisiel k svojmu nicku ale najdete ma aj pod nickom PSYCHOMAN,pepsi3 alebo psychopepsi3
meno +cisla ktore nemaju zmysel iba idu po sebe a ja nejak nemam prezyvky a ani som nemal tak som to takto neoriginalne vyriesil no aspon to ne zabudnem aj ked to nie je iste no asi tak