Inak ja in-linujem uz asi 2 roky... je tu este niekto???
AGGRESIV INLINE
AGGRESIV INLINE
No prejavte sa inlinisti.. =)))) nemate nejake good stranky s timto zamerom??

-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som jazdil street 4 roky ( 14-18 )...v podstate som zazil eru kedy sa dostal street na Slovensko...tie casy sa uz nikdy nevratia...
Toto bola jedna s prvych stranok na Slovensku http://www.zakkaz.sk/ ....niekolko rokov bola neaktualizovana...prave pozeram ze sa zase rozhybava.
Ku streetu som sa po 18ke uz nedostal...partia s ktorou som jazdl sa postupne rozpadla...par ludi este jazdi...ale uz to neni take ako kedysi.
Momentlane mam 23 (5rokov som aktivne nejazdil)...a prave dnes som si kupil fitnes korcule K2 POWER 6.0
Kedysi sme na fitnesakov nadavali..to je teda paradox
Toto bola jedna s prvych stranok na Slovensku http://www.zakkaz.sk/ ....niekolko rokov bola neaktualizovana...prave pozeram ze sa zase rozhybava.
Ku streetu som sa po 18ke uz nedostal...partia s ktorou som jazdl sa postupne rozpadla...par ludi este jazdi...ale uz to neni take ako kedysi.
Momentlane mam 23 (5rokov som aktivne nejazdil)...a prave dnes som si kupil fitnes korcule K2 POWER 6.0
Kedysi sme na fitnesakov nadavali..to je teda paradox
-
miki690
Medium Professional
ja sice agressive inline nejazdim ale casto vidim takych "dladerov" co pridu na nase skatove spoty a vyskakusu hore na 3 schodiky dole z troch schodikov ... a tvaria sa ze su machri ... takych neznasam ... ale nevravim ze taky su len inlineri ... poznam aj zopar skaterov co si kupia najdrahsie veci a zrazu su z nich machri ... btw ked som bol jazdit v skateparku v kosiciach tak tam to inlineri drtili ... dost dobre to bolo ... moze to byt sranda ale nie pre mna
ja mam svoj skateboarding ....
-
POiNTER
Medium Star
miki690: No taki inline skateri ako si spominal sa nasli vzdy a vsade...ani ja som takych nemal rad...najme ked im rodicia nakupili drahe korcule, ktore vobec nevyuzil naplno...a ja som si musel tazko zarobit na kazde korcule (mal som 3je). Ale inak slovensko v tejto oblasti dokaze konkurovat v pohode inym krajinam. Neviem sice ako je to teraz...ci ta nova generacia inlinerov su ako ta stara... ale ta stara generacia drzala krok so svetom...a z tych ludi co jazdia doteraz spomeniem napr. Martinu S. ktora vyhrala niekolko svetovych podujati http://www.skategirls.net/girls/svobodova_martina/
...a myslim ze nema medzi babami konkurenciu... ci Martin D. ktory jazdi za nejaky nemecky tym...
...bolo tu aj kopu inych dobrych inlinerov, ktory mali sancu prerazit do zahranicia, ale kvoli roznym pricinam sa im to nepodarilo....
...a myslim ze nema medzi babami konkurenciu... ci Martin D. ktory jazdi za nejaky nemecky tym...
...bolo tu aj kopu inych dobrych inlinerov, ktory mali sancu prerazit do zahranicia, ale kvoli roznym pricinam sa im to nepodarilo....
-
c1rcAmT
Light Expert
miki690 napísal:ja sice agressive inline nejazdim ale casto vidim takych "dladerov" co pridu na nase skatove spoty a vyskakusu hore na 3 schodiky dole z troch schodikov ... a tvaria sa ze su machri ... takych neznasam ... ale nevravim ze taky su len inlineri ... poznam aj zopar skaterov co si kupia najdrahsie veci a zrazu su z nich machri ... btw ked som bol jazdit v skateparku v kosiciach tak tam to inlineri drtili ... dost dobre to bolo ... moze to byt sranda ale nie pre mnaja mam svoj skateboarding ....
nj to je jasne aj ja mam takych rad.... takyy kkti ale aj taq sk8 is gr8 aj pre to ze INLINE sa mu nikdy nevyrovna INLINE je ovela lahsie ale na sk8te musis jazdit aspon 2 roky aby si bol dobry a na INLINE ti staci jazdit 1 rok a si celkom dobry ak si do toho zazranyyyyy....
-
POiNTER
Medium Star
S tvojou teoriou az tak nesuhlasim... skate je mozno narocnejsi ako inline...ale urcite za rok ani za 2 nebudes dost dobry...na korculiach sa tiez treba strasne dlho zdokonalovat a ucit sa furt nove veci...c1rcAmT napísal:nj to je jasne aj ja mam takych rad.... takyy kkti ale aj taq sk8 is gr8 aj pre to ze INLINE sa mu nikdy nevyrovna INLINE je ovela lahsie ale na sk8te musis jazdit aspon 2 roky aby si bol dobry a na INLINE ti staci jazdit 1 rok a si celkom dobry ak si do toho zazranyyyyy....
Na sk8te sa ucia dlhsie triky ako na inlinoch...lenze na inlinoch sa ich musis naucit zase vacsie kvantum aby si mohol povedat ze si dobry...takze v konecnom dosledku sa musis ucit v podstate tak isto dlho. Ale polemizovat o tom nema vyznam...pretoze to zalezi aj od jednotlivca na co ma vacsie nadanie. Tato tema vsak neni o porovnavani inline a skate...takze to zakoncim vetou:
Oba sporty su dost narocne, kazdy ma svoje + aj - .
-
c1rcAmT
Light Expert
POiNTER napísal:S tvojou teoriou az tak nesuhlasim... skate je mozno narocnejsi ako inline...ale urcite za rok ani za 2 nebudes dost dobry...na korculiach sa tiez treba strasne dlho zdokonalovat a ucit sa furt nove veci...
Na sk8te sa ucia dlhsie triky ako na inlinoch...lenze na inlinoch sa ich musis naucit zase vacsie kvantum aby si mohol povedat ze si dobry...takze v konecnom dosledku sa musis ucit v podstate tak isto dlho. Ale polemizovat o tom nema vyznam...pretoze to zalezi aj od jednotlivca na co ma vacsie nadanie. Tato tema vsak neni o porovnavani inline a skate...takze to zakoncim vetou:
Oba sporty su dost narocne, kazdy ma svoje + aj - .
pekne si to povedal