V tom pripade tu podla registracnych podmienok nemas co hladat, dite.SpyGame napísal:Napište kolik lidí tu má 12 jako já ???
Aky je vekovy priemer fora???
je to zvlastne ze ked som to posuval dole a napisalo mam 20 tak aj mna to v momente napadlo a az potom som videl tvojeReli.c napísal: a nemienim sa vracať ani o krok nas5, chcem sa stracať a nájsť vlastný pohľad na svet ...sorry iba si akože "repPujem" ... ja mam 17 ... ... už iba 5 mesiacov a budem mať 18 !!! ... "huráááá už mam 18" - vykrikla si od radosti podarilo sa jej prekročiť hranicu dospelosti na duši prijemný pocit že je človek plnoletý môže s chuťou chvastať alkohol a fajčiť cigarety
... sorry iba tak si spievam ...
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pytal sa tu niekdo na vek naseho hojka ked nie pytam sa to ja?
// Inac ked sme uz pritom, ja mam 13 a vsetci provokateri ..hovorte si co chcete bude to len svedcit o vasej nizkej mozgovej kapacite nechapem o co vam tu ide ked sa niekdo prizna ze ma 11 vsak moz byt na tej istej urovni ako vy, len o nieco mensi vsak podla mna nezalezi na veku ale zalezi na povahe cloveka cize to je vsetko viem ze si ma idete teraz podavat no co.
// Nerozpisuj sa do viacerych prispevkov po sebe, prip. sa nauc pouzivat tlacitko UPRAV. Tomasito
// Inac ked sme uz pritom, ja mam 13 a vsetci provokateri ..hovorte si co chcete bude to len svedcit o vasej nizkej mozgovej kapacite nechapem o co vam tu ide ked sa niekdo prizna ze ma 11 vsak moz byt na tej istej urovni ako vy, len o nieco mensi vsak podla mna nezalezi na veku ale zalezi na povahe cloveka cize to je vsetko viem ze si ma idete teraz podavat no co.
// Nerozpisuj sa do viacerych prispevkov po sebe, prip. sa nauc pouzivat tlacitko UPRAV. Tomasito
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
1.spajaj si topici do jedneho3X-ploid napísal:Inac ked sme uz pritom, ja mam 13 a vsetci provokateri ..hovorte si co chcete bude to len svedcit o vasej nizkej mozgovej kapacite nechapem o co vam tu ide ked sa niekdo prizna ze ma 11 vsak moz byt na tej istej urovni ako vy, len o nieco mensi vsak podla mna nezalezi na veku ale zalezi na povahe cloveka cize to je vsetko viem ze si ma idete teraz podavat no co.
2.nikto ta tu nebude zhadzovat
3. tak ty urcite nemozes byt na tej istej urovni ako ja,v skusenostiach,praxou
vykonnostou,silou,proste vseobecnymi skusenostami,dufam,ze vies co myslim