Futbal: MS 2006 v Nemecku

O športe...

Kto to podla vas vyhra???

Brazilia
83
42%
Argentina
11
6%
Holandsko
5
3%
Taliansko
31
16%
Anglicko
14
7%
Francuzsko
23
12%
Niekto iny
29
15%

Celkom hlasov: 196

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mám taký dojem, že nemci tento zápas už vyhrajú.. švédi majú 10 hráčov a to čo tam predvádzajú.. no nemajú na nemcov. ale som zvedavý na večerný duel
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

t0m4s3 napísal:Klose za 10 minut dve famozne akcie a Svedi uz mozu pomalicky balit...
famozne akcie? ten druhy gol bola famozna chyba dvoch svedskych stoperou a potom uz pre kloseho nebol problem posunut loptu do odokryteho priestoru, proste katastrofalna chyba. ale nemci hrali velmi dobre a postup si zasluzili.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lewis napísal:famozne akcie? ten druhy gol bola famozna chyba dvoch svedskych stoperou a potom uz pre kloseho nebol problem posunut loptu do odokryteho priestoru, proste katastrofalna chyba. ale nemci hrali velmi dobre a postup si zasluzili.
a z coho plynula chyba tych stoperov? Z Kloseho perfektneho pohybu a prehladu - naviazal troch hracov a sup golovku Podolskemu
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:a z coho plynula chyba tych stoperov? Z Kloseho perfektneho pohybu a prehladu - naviazal troch hracov a sup golovku Podolskemu
urcite nie, spravil to klose sice dobre, ale to nebol dovod aby sa tam nanho trepal aj lucic, to bola proste obrovska chyba a az potom skvela kloseho robota.
wellar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wellar »

Lewis napísal:urcite nie, spravil to klose sice dobre, ale to nebol dovod aby sa tam nanho trepal aj lucic, to bola proste obrovska chyba a az potom skvela kloseho robota.
tak tak obranna chyba jak hovado ..ale to nemeni nic na tom ze klose - muz zapasu ...(podla mna) , mohlo to byt vyrovnanejsie nebyt tej prisnej cervenej ...sa usmieval jak pako ten rozhodca ked mu ju dal :roll:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

wellar napísal:tak tak obranna chyba jak hovado ..ale to nemeni nic na tom ze klose - muz zapasu ...(podla mna) , mohlo to byt vyrovnanejsie nebyt tej prisnej cervenej ...sa usmieval jak pako ten rozhodca ked mu ju dal :roll:
ano s tym suhlasim ta cervena priliz prisna, ale nic to nezmenilo natom ze nemci boli ovela lepsii a ze svedi sklamali na tomto sampionate hrou ktoru predviedli.
wellar
Light Expert
Light Expert

dost mi bolo luto larssona :( skoda ze nedal , posledny zapas za repre asi a hentak sa rozlucit ... no ale nemci fakt paradny vykon len neviem ci to bude stacit na argentinu ( ak postupia cez mexico :) ) ....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

wellar napísal:dost mi bolo luto larssona :( skoda ze nedal , posledny zapas za repre asi a hentak sa rozlucit ... no ale nemci fakt paradny vykon len neviem ci to bude stacit na argentinu ( ak postupia cez mexico :) ) ....
Larson spravil oslobodzujuci odkop :lol: z tej 11m.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

wellar napísal:dost mi bolo luto larssona :( skoda ze nedal , posledny zapas za repre asi a hentak sa rozlucit ... no ale nemci fakt paradny vykon len neviem ci to bude stacit na argentinu ( ak postupia cez mexico :) ) ....
prosim ta cez mexiko argentina postupi velmi lahko, mexiko malo stastie ze malo prijatelnu skupinu.
wellar
Light Expert
Light Expert

saq jasne ale nikdy to neni 100 percent ....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Lewis napísal:prosim ta cez mexiko argentina postupi velmi lahko, mexiko malo stastie ze malo prijatelnu skupinu.
pani ale im to zatial ide. Taku lahkost som uz dlho nevidel :-) Od zaciatku zapasu drzim Mexiku, snad im to vyjde.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no mexicania ma prekvapili, ale uz mohli byt doma, lebo ten gol v nadstavenom case bol regulerny.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no take nestastie ako ja nema nikto... som mal tiket, seeecko vyslo, argentina - mexiko 1 bol posledny zapas, dal som 1.. a mexiko musi hrat dobre a sprosty rozhodca neuznaa gol, kt. mal platit... :weep:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

B3rET napísal:no take nestastie ako ja nema nikto... som mal tiket, seeecko vyslo, argentina - mexiko 1 bol posledny zapas, dal som 1.. a mexiko musi hrat dobre a sprosty rozhodca neuznaa gol, kt. mal platit... :weep:
mal si dať na postup a nie na víťaza zápasu ako ja :P
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

audiotrack napísal:mal si dať na postup a nie na víťaza zápasu ako ja :P
aj mne to uslo.A bohuzial nic take ako hovoris sa v nasej stavk. kancearii neda :(
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

nejaka ta spávička:
V nedeľu našla polícia na Taiwane obeseného muža. Šesťdesiatročný Jošio Takanaši pozeral televízny prenos z MS vo futbale v Nemecku v dome rodičov svojej ženy na Taiwane a keď Japonsko nepostúpilo do osemfinále, obesil sa.
:shock: ten to musel brat riadne vazne
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Sajmon napísal:nejaka ta spávička:
V nedeľu našla polícia na Taiwane obeseného muža. Šesťdesiatročný Jošio Takanaši pozeral televízny prenos z MS vo futbale v Nemecku v dome rodičov svojej ženy na Taiwane a keď Japonsko nepostúpilo do osemfinále, obesil sa.
tomu hovorim pravy sportovy fanusik :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Anglicania sa natrapili, dufal som aspon v predlzenie. Vecer bude podla papierov vynikajuci zapas, hned po formuli sa mame na co tesit! Drzat budem Holandanom
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Sajmon napísal:nejaka ta spávička:
A teraz sa najde urcite daky chytry pravnik ktory bude chciet na seba upozornit tym ze bude bojovat za zrusenie futbalu, tak ako to bolo s GTAckom ked chlapec dakoho zastreli a vyhovori sa na hru.

Btw. ti anglicania maju stastie myslim ze stvrtfinale bude pre nich posledna zastavka.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja som zase poul ze nejaky korejcan volal cez nejaku linku do svajciarska a vyhrazal sa bombovymi utokmi lebo ich svajciary porazili
Napísať odpoveď