PROBLEM pppd deamon

Všetko ohľadom Linuxu...
onix
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PROBLEM pppd deamon

Príspevok od používateľa onix »

Pouzivam kubuntu 6.06, a modem Lucent. Kppp mi naslo modem, modem funguje aj som ho odskusal prikazmi v terminali. Vsetko s modemom je ok ,ale problem je v pppd deamone. Vytocim, zacne pripajat a potom skoci toto:

Kód: Vybrať všetko

The pppd daemon died unexpectedly!
Exit status: 1
See 'man pppd' for an explanation of the error codes or take a look at the kppp FAQ on http://developer.kde.org/~kppp/index.html
FAQ na tej stranke som pozeral a vela som sa nedozvedel!

Tu je aj detajlny vypis problemu.

Kód: Vybrať všetko

Jun 25 10:08:35 silver pppd[5080]: The remote system is required to authenticate itself
Jun 25 10:08:35 silver pppd[5080]: but I couldn't find any suitable secret (password) for it to use to do so.
Jun 25 10:08:35 silver pppd[5080]: (None of the available passwords would let it use an IP address.)
PLS help treba ponastavovat pppd ale neviem ako.
/home/sudruh
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa /home/sudruh »

ahoj, problemy s pppd - s presne tymto errorom som uz riesil aj ja.
tak ti poviem na com com prisiel.

1. doma som si skusal nastavit pripojenie cez skripty (chatscripts) a hlasilo mi tuto chybu, nepodarilo sa mi zistit jej pricinu, ale vyriesil som to instalaciou programu WVDIAL, ktory zdetekuje modem a po kratkej editacie wvdial.conf to moze fungovat

2. ak ti to nejde uz ani v KPPP tak je to zle znamenie - predovsetkym skus zakladny trik- spustit KPPP ako root. Ak ti to potom pojde, tak sa mozno niecoho dopatras

kazdopadne presnu pricinu tohto hlasenia som neodhalil aj ked som prestudiroval tony manualov o PPP, nepomohlo. Na jednom pocitaci som modem kvoli tomuto vobec ani nerozchodil
Napísať odpoveď