No ale nebolo by to zasa tak odveci.. samozrejme, ze ako stary corgon (aspon po 60) nie teraz.. Pobehat po miestach, na ktore si spominam, porozmyslat, zasmiat sa, poplakat si, ist sa rozbit s priatelmi a rano sa uz nezobudis..Vesper napísal:no neviem ako ty ale ja by som pri takomto niecom pekne spanikaril... si predstav ze by ti niekto zajtra povedal ze o tyzden si dead... ja by som hned myslel na to kolko veci som este chcel urobbit a uz ich nestihnem a tak proste same negativne myslienky... radsej nechzomriem pekne v spanku
Aku smrt si predstavujete?
ved v pohode moje nazory sa i pacit nemusia ale teraz sme v tejto teme...aspon mne sa to zda dost cudne ked niekto chce spravit nieco take osobe ktoru miluje...no tam vydno ako ju milujeRobbie42 napísal:Osobne tvoje názory nemám rád, ale toto si presne vystihol![]()
Ja si predstavujem smrť tak, že sa to dozviem tak týždeň pred smrťou a budem mať čas všetko vybaviť, s každým sa rozlúčiť, navštíviť staré miesta a tak... To by bolo také prijatelné, keď už to musí prísť...
Jee, moja teema... no ja sa na smrt velmo tesim ... 
Urcite nejaka goticka smutna smrt plna bolesti a utrpenia...
Vykrvacanie znie fajn...
A to v tom spanku tiez nie je najhorsie ale nie je to az taka sranda... mozno pri boji - aj to znie celkom zaujimavo - niekto ma prepadne a ja sa budem braanit a skonci to...
este ma celkom laka zmrznutie - to je take zlate nununu tututu...
a to kto tu pisal o tej zlatej strele - LOL
...
Urcite by som o svojej smrti chcel vediet uz pred nou - tesil by som sa ako male dieta
Vykrvacanie znie fajn...
A to v tom spanku tiez nie je najhorsie ale nie je to az taka sranda... mozno pri boji - aj to znie celkom zaujimavo - niekto ma prepadne a ja sa budem braanit a skonci to...
a to kto tu pisal o tej zlatej strele - LOL
Urcite by som o svojej smrti chcel vediet uz pred nou - tesil by som sa ako male dieta
Ty si nejak trochu degeš ne ???Alebo si robiš prdelAndy napísal:Jee, moja teema... no ja sa na smrt velmo tesim ...
Vykrvacanie znie fajn...
a to kto tu pisal o tej zlatej strele - LOL...
ja nechecm zomret tak prečo taka tema..
Jord sudis ma podla jednej veci - doobryyy
ne , haluz si nerobim , nepoznas ma , nevies kto som , co som...
takze si podla mna deges ty
a ...Jord - ja nechcem zomriet tak preco taka tema - no to este neznamena ze su na tom vsetci ako ty
nepochopim preco niekto nechce zomriet alebo sa na smrt netesi... ved to je uzasne... cesta za niecim novym alebo uplny pokoj , uz sa nezobudis ...
takze si podla mna deges ty
a ...Jord - ja nechcem zomriet tak preco taka tema - no to este neznamena ze su na tom vsetci ako ty
nepochopim preco niekto nechce zomriet alebo sa na smrt netesi... ved to je uzasne... cesta za niecim novym alebo uplny pokoj , uz sa nezobudis ...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
1.) Reálna smrť je ešte (pevne dúfam) veeeelmi ďaleko, asi skončím ako 90-ročný bohatý, mocný človek obklopený priateľmi a budú na mňa dlho spomínať......
2.) Ak by to mohla byž nejaká smrť podľa predstáv, tak by som nechcel zomrieť na nejakú trápnu rakovinu, alebo nejakú civilizačnú chorobu, ďalej nechcem, aby som zomrel na vplyv "prostredia", no proste nech to nie je nejaké nešťastie, ako napr. utopenie, uhorenie atd., ale chcel by som, aby ma porazil nejaký veľmi mocný zlý človek, ktorý ma fyzický porazí, ale morálne víťaztvo bude patriť mne.
R.I.P.
2.) Ak by to mohla byž nejaká smrť podľa predstáv, tak by som nechcel zomrieť na nejakú trápnu rakovinu, alebo nejakú civilizačnú chorobu, ďalej nechcem, aby som zomrel na vplyv "prostredia", no proste nech to nie je nejaké nešťastie, ako napr. utopenie, uhorenie atd., ale chcel by som, aby ma porazil nejaký veľmi mocný zlý človek, ktorý ma fyzický porazí, ale morálne víťaztvo bude patriť mne.