Suchy dnu, mokry von!!
Najoblubenejsi citat
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
LoL
"It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
a jeden na zasmiatie:
"It's good for the girl to meet a boy in the park, but it's better for the boy to park meat in the girl"

a jeden na zasmiatie:
"It's good for the girl to meet a boy in the park, but it's better for the boy to park meat in the girl"
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
camelka
Medium Expert
tento citat sa mi paci lebo ma nieco do seba
.:.Muž a žena si nikdy nemôžu rozumieť, lebo každý chce niečo iné. Žena muža a muž ženu.:.
// pridavam dlasie ktore sa mi pacia
Muž a žena si nikdy nemôžu rozumieť, lebo každý chce niečo iné. Žena muža a muž ženu.
Najhorsie co sa moze stat je ked je zakerna a inteligentna zena zaroven aj krasna.
// Skus nespammovat- neuvadzaj ten isty citat viac krat + nauc sa pouzivat tlacitko "UPRAV"! Upravil Tomasito
.:.Muž a žena si nikdy nemôžu rozumieť, lebo každý chce niečo iné. Žena muža a muž ženu.:.
// pridavam dlasie ktore sa mi pacia
Muž a žena si nikdy nemôžu rozumieť, lebo každý chce niečo iné. Žena muža a muž ženu.
Najhorsie co sa moze stat je ked je zakerna a inteligentna zena zaroven aj krasna.
// Skus nespammovat- neuvadzaj ten isty citat viac krat + nauc sa pouzivat tlacitko "UPRAV"! Upravil Tomasito
Tento sa mi v poslednej dobe veľmi páči:
Software is like sex, it's better when it's free.
- Linus Torvalds
/// EDIT !!!
Preklad:
Software je ako sex, lepší je ten, ktorý je zadarmo..
O autorovi toho výroku je písane tu > http://en.wikipedia.org/wiki/Linus_Torvalds , odporúčam tam aspoň kuknúť..
[[ moja angličtina nie je najlepšia, ale takto to asi je, ak je to inak, opravte ma ]]
Software is like sex, it's better when it's free.
- Linus Torvalds
/// EDIT !!!
Preklad:
Software je ako sex, lepší je ten, ktorý je zadarmo..
O autorovi toho výroku je písane tu > http://en.wikipedia.org/wiki/Linus_Torvalds , odporúčam tam aspoň kuknúť..
[[ moja angličtina nie je najlepšia, ale takto to asi je, ak je to inak, opravte ma ]]
mne osobne sa lubi dost vela citatov..tu je par
Sanca zaklope na dvere castejsie ako si clovek mysli,ale vacsinou nikto nie je doma -Will Rogers
To nic ked mi iekto zlomi srdce,aspon viem ze nejake mam....-?
Najrozsirinejsou pricinou lzi nie je tuzba oklamat ludi ale seba sameho -N.L Tolstoj
.................
Sanca zaklope na dvere castejsie ako si clovek mysli,ale vacsinou nikto nie je doma -Will Rogers
To nic ked mi iekto zlomi srdce,aspon viem ze nejake mam....-?
Najrozsirinejsou pricinou lzi nie je tuzba oklamat ludi ale seba sameho -N.L Tolstoj
.................