RODINNÝ DOM vs PANELÁK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bývate:

v dome
172
48%
v paneláku
185
52%

Celkom hlasov: 357

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Traktorista napísal: nejaka Jednota otvorena od 7:00-16:00 a proste rano nemaju rozky a pod. veci nexcem zazit :)
To sa uz nestava, kazdy si chce zarobit a ked niekde nie je poriadny obchod tak sa vzdy najde nejaky zivnostnik, ktory si zalozi aspon potraviny. Jediny problem je ten, ze po rozne ine veci treba chodit do mesta(Baumax, Tesco :lol: ) Ale dokonca u nas, kde zije nieco cez 5000 ludi sa da zohnat v podstate vsetko, len treba pobehat po dedine a zozenie sa...v supermarkete to je na jednom mieste. btw tie male potraviny maju aj vyhodu: u nas to chodi tak, ze den pred si mozes objednat mlieko, chleba alebo rozky, takze rano ides na hotove :oops: A musim povedat, ze nerad nakupujem v supermarketoch napr. rozky, lebo mam pocit, ze su dost dochytane od ostatnych...
Ked uz, tak by som ti odporucil nejaku dedinu blizko mesta(do 20 km) s viac ako tisic obyvatelmi a mas pohodlie zarucene :wink:
lopata
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lopata »

v dome a este ked mate zahradu odtrhnut si v lete s bananovnika jabko je na nezaplatenie :D
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Ja byvam v panelaku na 8. poschodi, ale radsej by som byval v dome v meste :wink:
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

V panelaku, na 13-tke. Mam celkom fajn vyhlad a nikto mi nedupe nad hlavou. Ale radsej by som byval v dome a odstahoval z tejto stvrte.
mmichall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmichall »

no ja byvam v rodinom dome a neviem ci by som si zvykol byvat v niakom byte no boze tak malo miesta uuuuj :o :o :o sice na baraaku je viac roboty ale to mi nevadi zvyk je zvyk :) :) :)
Overdose
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Overdose »

bývam v dome, kedysi aj v panelaku
v dome je fakt fajn, vlastná izba, vela piestoru, sukromie, ale aj vyssie naklady

v byte sa vam o vsetko stara bytove druzstvo, ale domace kino len zivori, susedov poznate ako vlastnu rodinu, zdrzovacky vo vytahu, malo miesta...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ja byvam v panelaku v celku poho :D Sak ked by som byval v doem tak kto by mi robil v sobotu rano budicek v podani Arasha alebo niecoho ineho? :lol:
dan154
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dan154 »

byvam v rodinnom-vela miesta ale zas dost roboty okolo domu...ale aj tak by som necel byvat v panelaaku :P
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

byvam v panelaku na2 poschodi nevyhoda je že je tu menej miesta ako v dome a niektori susedia su fakt od veci ale inač v pohode a či by som chcel byvat v dome sam neviem pretože aj v panelaku mi to celkom vyhovuje
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ja byvam v panelaku na 7. poschodi a je to v pohode, sice v nejakom rodinnom dome by bolo asi lepsie aspon teraz si myslim. velka vyhoda je LAN siet v baraku :D :D ale zas si nemoze len tak hoci kto pustit hlasnejsie hudbu, lebo je to pocut aj o par poschodi nizsie :? ale zatial mi vyhovuje taketo byvanie aj ked sa delim o izbu s brachom :(
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

byvam v panelaku a nestazujem sa ;) mne je tu ok
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

My bývame v 7-poschodovom paneláku na 4. poschodí. 3-izbový byt. Nemám si na čo sťažovať, som tu spokojný aj moja rodina, až na jednú jedinú vec :!: a ňou je sused na 5. poschodí, nesktučný kus debila, má založenú s.r.o. vo svojom byte, asi firmu na bezpečnostné dvere či čo, no proste používa nejaký lis, čo by bolo ešte OK, lenže nie je, pretože ON to používa kľudne aj o 2:00 v noci, čím spolahlivo zobudí celú rodinu. Už mu otec bol najmenej 1000X vynadať do debilov, idiotov, jehovistov, špinavých krýs a podobných lahôdok, no nič sa nestalo. :evil: Je síce mierumilovný človek a v zásade nenadáva, no ten parchant si to zaslúži a ak by som niekomu mal priať niečo zlé, tak je to JEDINE ON. A na záver jedna lahôdka, čo tu rodičia bývajú 16 rokov, tak nás 13X vytopil. :evil:

Už posledné 4 mesiace nebúcha, možno zrušil firmu alebo ju presťahoval, každopádne je už konečne kľud. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Racius: u nás v Prievidzi je asi viac takých expertov, a čo je najhoršie vždy ich dostanú do susedstva nejakí normálny ľudia ako sme napríklad my. Ja bývam na 6. poschodí v 4-izbovom byte a nad nami je jeden tvor čo tak kričí na všetko čo sa hýbe že je to až hrôza. Keď kričí na deti alebo manželku, tak dobre že vonku autá nespúšťajú alarm :lol: . A najhoršie je na tom to, že má tiež nejaké hobby alebo pokusy o domáce práce a tak kľudne o 23:30 pustí vŕtačku a začne vrtať do panelov (tí čo bývajú v panelákoch vedia aký je to lomoz). Proste blázon.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Ja byvam v dome na 3.poschodi :lol:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

audiotrack napísal:Racius: u nás v Prievidzi je asi viac takých expertov, a čo je najhoršie vždy ich dostanú do susedstva nejakí normálny ľudia ako sme napríklad my. Ja bývam na 6. poschodí v 4-izbovom byte a nad nami je jeden tvor čo tak kričí na všetko čo sa hýbe že je to až hrôza. Keď kričí na deti alebo manželku, tak dobre že vonku autá nespúšťajú alarm :lol: . A najhoršie je na tom to, že má tiež nejaké hobby alebo pokusy o domáce práce a tak kľudne o 23:30 pustí vŕtačku a začne vrtať do panelov (tí čo bývajú v panelákoch vedia aký je to lomoz). Proste blázon.
Skúste ich zažalovať, moja mama podala nejaké hlásenie ne nejaký úrad, že zakázené podnikanie v bytových priestoroch atd. a už asi 4 mesiace nič, ticho. :)
A ešte dodám: Ten náš super sused má/mal totiž v byte normálne spravenú dielňu, kľudne zapne vŕtačku alebo pílu o 9:00 na 1. Sviatok vianočný. (Ano, toto sa naozaj stalo :!: ), alebo si vodí do bytu zákazníkov a tým špiní spoločné priestory, alebo využíva NÁŠ spoločný víťah na vozenie materiálu do bytu. :!:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

no tak teraz byvam v bytovke, ale som atk uvazoval, ze az raz budem vo vlastnom ci bude lepsi byt alebo dom... jasne ze najprv byt sak naco by mi bol dom samemu :D ale ked si najdem nejaku hodnu partnerku a budu aj nejake deti tak neviem neviem :roll: :) v byte je vyhoda, ze ked je nejaky (aj uplne banalny problem) tak staci povedat domovnikovi a on sa postara, ale v dome treba viac veci robit sam... zase v dome je viac miesta, viac sukromia... 8)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nastastie v dome, nieje nad ten pocit ked v lete vyjdete na balkon a odtrhnete si jablka alebo slivky, popripade do zahrady na cerstve jahody, ceresne alebo paradajky a uhorky na ranajky.citim sa vtedy ako taky burzuj lebo je to ooooh. a o grilovackach pri krbe ani nehovorim..

ale furt je dake ale a ked sa za par rokov odstahujem tak jednoznacne do bytu a snad sami raz podari nasetrit na chatku dakde pri vode
piton24
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piton24 »

jednoznacne panelak :lol: :lol:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

zijem v panelaku a asi vzdy aj zit budem. V buducnosti chcem zit sam, tak mi bude stacit aj garsonka :lol:
Jedna nevyhoda, co pocitujem teraz je, ze byvame uplne navrchu a okna nam smeruju na juh a na vychod, tak si viete predstavit, ake je tu horko :new18: :smt117
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

v domčeku :)
Napísať odpoveď