Aky mailový server používate ???
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nj a gmail mas total zadara a mas ho kazdou sekundou vacsi a teraz ma uz takmer 1,8 abo tak GB.scarpo napísal:ja pouzivam atlas.sk a nemam s nim po roku ziadne neprijemne zazitky, vzdy ide, a rychlost je tiez velmi dobra, nevyhodou je kapacita schranky 10MB (tusim) ale za maly poplatok sa da rozsirit na 1024MB, vrele ho odporucam, aspon skusit
kontakty sa ukladaju same podla abecedy, ale vyhladavanie tam podla abecedy nie je
daju sa vsak vytvarat podskupiny kontaktov
-
cestovatel
Expert
-
r4wMUnt34q
Star
-
r4wMUnt34q
Star
-
erytrocyt
VIP
Nie je zasa pravda, že centrum.sk je zlé. Osobne ho používam už nejakú tú nedeľu a ešte sa mi nestalo aby mi e-mail nedošiel. Alebo aby došiel neskôr.
Také blbé reči že slovenské servery sú na p*** si nechajte viete pre koho. Jasné, jeden šrác to povedal, a on má respect, tak to budem rozprávať aj ja tak...Nemám pravdu?
Centrum občas vypadne, OK. Ale nie je to zasa obrovský problém a nestáva sa to zasa every day...
Osobne používam www.centrum.sk a www.gmail.com ...
Také blbé reči že slovenské servery sú na p*** si nechajte viete pre koho. Jasné, jeden šrác to povedal, a on má respect, tak to budem rozprávať aj ja tak...Nemám pravdu?
Centrum občas vypadne, OK. Ale nie je to zasa obrovský problém a nestáva sa to zasa every day...
Osobne používam www.centrum.sk a www.gmail.com ...
Ja akurat mozem vrelo neodporucit post.sk, je mrte pomaly a mrte spamu tam chodi o viagre a nejakych rolexkach, s cim som sa inde nestretol.
Inak mozem odporucit zalozit si vlastny mail, ked mas firmu, tak nejaku webovu prezentaciu a mail z danej domeny. Je to prestiz a zvycajne tieto serveri nebyvaju pretazene..
Inak mozem odporucit zalozit si vlastny mail, ked mas firmu, tak nejaku webovu prezentaciu a mail z danej domeny. Je to prestiz a zvycajne tieto serveri nebyvaju pretazene..
-
cORP.
Addict
presne tak aj ja len inmail je velmi podareny na to ze je to slevenska vec mail schranka je sice len 16mb ale na mail staci a ma aj pop3 a imap4 a dorucenie posty je okamzite a nikdy ma nesklamal takze rulezzz psot je shit pomaly slaba odozva a azet tak to sa ani nevyjadrujemaudiotrack napísal:ja používam viacero, ale najviac ma nejak zaujal inmail
mistiq: orangemail je podľa mňa blbosť... neprehladný, pomalý..
-
Lord PROXI
King