Ehm asi tak ze ked sa neucim a nesom v skole tak som pri pc...obcas idem von s kamosmi ale to po veceroxpepo napísal:blazeon si zavislak a to praktizujes takto kazdy den???
Koľko času trávite pri pc?
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Dead_Warrior
Professional
hmm u mna sa to asi len este chysta..najlepsie cez skolsky rok..ze cely den sedim za pc a neucim sa:D ale teraz na konci roka boli asi sokovany ked zistili ze som sa zlepsil:DLord_3D napísal:neni nič horśie keď som za PC 2hod a mama zapotí už si tam 12hod![]()
. Budeš chorý a obézný.........ty zavislak jeden, máš problémy zo závislosťou a také keci
zalezi od pocasia... je pekne teplo svieti slnko... taq moj den.. pridem zo skoly sa najem sadnem na bike idem von.. potom idem s priatelkou von... pridem domov najem sa na polhodinu na icq a idem spat
je skaredo von a zima.. pridem zo skoly najem sa sadnem za komp sedim za kompom az do vecera.. potom idem za priatelkou pridem domov najem sa na polhodinu sadnem za komp a idem spat... a kazdy druhy den idem pomedzi to vsetko po mleko na majetky
je skaredo von a zima.. pridem zo skoly najem sa sadnem za komp sedim za kompom az do vecera.. potom idem za priatelkou pridem domov najem sa na polhodinu sadnem za komp a idem spat... a kazdy druhy den idem pomedzi to vsetko po mleko na majetky
-
audiotrack
VIP
-
Exxon
Light Star
tak 4-6 hodin denne, ked nieje skola tak viac...
audiotrack: oprav si prosim icko vo vykende, ma tam byt iota. normalne to este prehryznem ale ako mod by si mohol pisat spravne...
//audiotrack: vieš ako ma to trápi? hádam sa nebudem zabávať takými kravinami.. zato že som mod nemôžem robiť chyby? nepáči sa ti, daj do gramatického okienka
//Exxon: ved ja len tak, no offense...
ale opravit si to uz mohol...
audiotrack: oprav si prosim icko vo vykende, ma tam byt iota. normalne to este prehryznem ale ako mod by si mohol pisat spravne...
//audiotrack: vieš ako ma to trápi? hádam sa nebudem zabávať takými kravinami.. zato že som mod nemôžem robiť chyby? nepáči sa ti, daj do gramatického okienka
//Exxon: ved ja len tak, no offense...