Futbal: MS 2006 v Nemecku
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
POrtugal PORTUGAL !!!
BEST BEST !!!
ANglicko -SUX
skoda ze tolko kariet bolo v zapase !!! sa vela vykartovali .hraci (deco a spol
)
ty anglicania maju stastie ved ekvador nic moc ... a teraz budu hrat s PORTUGALSKOM atam polka hracov nebude hrat , a musia hra opatrne same karty zlte tam maju !!! tento futbal bol o nervy este teraz som spoteny ako pes !!!
BEST BEST !!!
ANglicko -SUX
skoda ze tolko kariet bolo v zapase !!! sa vela vykartovali .hraci (deco a spol
ty anglicania maju stastie ved ekvador nic moc ... a teraz budu hrat s PORTUGALSKOM atam polka hracov nebude hrat , a musia hra opatrne same karty zlte tam maju !!! tento futbal bol o nervy este teraz som spoteny ako pes !!!
-
PAIN
Light Professional
Tento futbal bol o nervy vdaka tomu rozhodcovi, byt tak Decom, tak mu napalim loptu do hlavy, nech sa zobudi!!!R1k1nko napísal:POrtugal PORTUGAL !!!![]()
![]()
![]()
BEST BEST !!!
ANglicko -SUX
skoda ze tolko kariet bolo v zapase !!! sa vela vykartovali .hraci (deco a spol)
URCITE MICHEL MA NATO ABY BOL VO FINALE , ALE UVEDOM SI ZE JE "len" slovak a tak nema taku podporu, ale semifinale minimalne bude mat.LumberJack napísal:Rusky sudi to bola fasa zabava![]()
Ja som sa uz schuti davno tak nezasmial , uz som myslel ze sa bude chodit pytat este niektorych hracov : " Mas uz zltu ? " Ak nie tak ti hned dam![]()
Taky debilko by si uz nemal zapiskat ...
Preto Michel ide do finaaaaaale
dufam ze michel bdue piskat finale ...sak Poll,Merk - nula bodov , tento rus ani nehovorim ....dneska vecer dost slaby zapas namiesto ukrajiny by som si tam vedel predstavit vela muzstiev ( napr Pobrezie Sl. )Lewis napísal:plati pravidlo ze rozhodca ktoreho krajina postupi do semifinale na sampionate konci, takze sancu ma velku. ved uvidime. dnes som inak velmi zvedavy na zapas ukrajina-svajciarsko, podla mna 0:0 a prve penalty.
-
audiotrack
VIP
mne nebol sympaticky ani jeden z nich sak hrali ocividne na penalty a to nemam rad ...velka skoda ze tam bola tato dvojica timov podla mna keby sa teraz dal zapas ukrajina - pobrezie slon (napr.) tak by sa ukazalo ze ukrajina nema co robit vo strvrtfinale ....toz blbe rozlosovanie skupincanopus napísal:skoda,tak smo drzal palceky tomu Svajciarsku,velmi mi boli sympaticky
a ta smola pri roztrele zo znacku pokutoveho kopu,ani jeden nedali