Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

canopus napísal:jj som si pozrel moje verzie LOL a XOR a tam nic take nebolo,takze tak :)
len tak narychlo som nasiel E09 od LOL cas 21:58 evidentne tam bola reklama, si vsimni ze sa tam objavi logo TV 14 DSLV tak isto ako na zaciatku tohto dielu
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

sundevil napísal:len tak narychlo som nasiel E09 od LOL cas 21:58 evidentne tam bola reklama, si vsimni ze sa tam objavi logo TV 14 DSLV tak isto ako na zaciatku tohto dielu
jasneee,to bola reklama,preto som si to vsimol,ze toto je co,super,zase viem nieco nove,dikesky SUNDEVIL :oops:
camelka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa camelka »

umk4s napísal:Typicka zena :idea: . Povedz preco si to s nim nepozerala?
asi preto lebo zacal to pozerat ked som bola na zahrade a ked som prisla domov ... nechcel ist ani von a k sebe ma nevolal tak sa mu nebudem tiskat do kapusty .. aj tak to uz mal rozpozerane ... takze nie TYPICKA ZENA :!:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Camelka: Typicka zenska, ani vyhovorit sa nevies :D

All: Nepacilo sa mi v poslednej casti, ze Michael mal vsetko naplanovane, poznal velkost srobov na wc, vsetko mal rozplanovane a ked utekali, tak nevedel, ze tam bude utes??? To snad nie!!!
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Tí co nevideli finale dalej necitat ani neklikat :!:

Hmmm nieco na tom mozno bude ..... :wink: Inak to ako Abruzzi usekol T-BAGovi ruku nemalo chybu :smt047

Obrázok

Ale co Dr. Sara Tancredi ? :cry:
Obrázok

Morfin :smt037

Obrázok

:smt017
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jjj: Vsak to morfium bolo vidiet ked ho brala tusim v predposlednej casti z nemocnice ked zabudla zamknut. Moja teoria je taka, ze vo flashbacku bola na drogovom lieceni alebo nieco take, takze aby mohla nejak obhajit, ze zabudla kluce, tak si vzala mofium, predavkovala sa, cize akoze konala pod vplyvom omamnej latky... a tak by sa aj mohla vyhnut sudu, miesto toho by skoncila na protidrogovom lieceni a Michael by ju mohol vziat na tu slubenu "veceru".
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

hojko napísal:jjj: Vsak to morfium bolo vidiet ked ho brala tusim v predposlednej casti z nemocnice ked zabudla zamknut. Moja teoria je taka, ze vo flashbacku bola na drogovom lieceni alebo nieco take, takze aby mohla nejak obhajit, ze zabudla kluce, tak si vzala mofium, predavkovala sa, cize akoze konala pod vplyvom omamnej latky... a tak by sa aj mohla vyhnut sudu, miesto toho by skoncila na protidrogovom lieceni a Michael by ju mohol vziat na tu slubenu "veceru".
good idea :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

no to dufam aj ked nevyzera co sa tyka jej bledosti najzivsie (no nepochybujem ze HolyUd dokaze divy :wink: aj Michaelov aj L.Angelsky :D )
Neviete ci bude hrat aj v dalsej alebo to akosi neviem nikde najst. to by to vyriesilo nie?
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

dair napísal:Neviete ci bude hrat aj v dalsej alebo to akosi neviem nikde najst. to by to vyriesilo nie?
Podla mna tam hrala dost vyznamnu rolu takze tam nemoze chybat!!! Mna skor zaujima co bude s Burovsovim synom L. J. lebo o nom sa uz nehovorilo a chytili ho tak nechapem...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

umk4s napísal:Podla mna tam hrala dost vyznamnu rolu takze tam nemoze chybat!!! Mna skor zaujima co bude s Burovsovim synom L. J. lebo o nom sa uz nehovorilo a chytili ho tak nechapem...
to hrala ale aj dohrala lebo spravila vseto co mohla takze ak ju najako nazakomponuju do dalsieho deja je mi luto... :?
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

sundevil napísal:Sajmon : ten 8 gb komplet taham aj ja, uz mam 18dielov, titulky idu v pohode zo stranky prison-break.czesky.net, jediny problem zatial bol s 3. dielom tam akosi tie titulky nesedia, prvych neviem kolko minut pohoda, ale po nejakej reklame sa troska rozchadzaju
je to presne diel: Prison.Break.S01E03.PROPER.HDTV.XviD-UMD
podobne :?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Matisek napísal:podobne :?
93% :P
/edit a uz je to cele na HDD :smt048
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hojko napísal:All: Nepacilo sa mi v poslednej casti, ze Michael mal vsetko naplanovane, poznal velkost srobov na wc, vsetko mal rozplanovane a ked utekali, tak nevedel, ze tam bude utes??? To snad nie!!!
Myslim, ze on mal v hlave presne, ako utiect a neratal s tym, ze budu musiet utekat peso kadetade a pod., preto sa nejakym utesom vlastne nezaoberal. Dokonale to mal vymyslene a nachystane vo vaznici a na ceste z vaznice po cestu a do auta.
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

Sajmon napísal:93% :P
/edit a uz je to cele na HDD :smt048
myslel som to s tymi titulkami :oops:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

na lamky.net som upol PRISON BREAK BEHIND THE SCENES kratsi dokument tak ak by mal niekto zaujem skuste to najst alebo poslem link v SS.
tarquin
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tarquin »

Chcel by som tiez verit, ze doktorka neotrcila kopyta. A ked aj. urcite ju nahradia niekym tak kvalitnym ako ona :D

tiez som nechapal preco L.J -a uplne vynechali v poslednych castiach :cry:

inak pozeram ten serial uz druhykrat :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Nahorsie na tom vsetkom je , ze Prison aj Lost zacinaju po prazdninach a budem mat z toho riadny gulas :)

Nejaky novy serial ? :D

Inak strasny strasny koniec prvej serie Prisonu , kludne to uz mohli nejako ukoncit nejakym zaverecnym filmom, to je co za zaver ze utekaju do lesa ?
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

hmm...ak mam byt uprimna o tomto sriali som uz niekde pocula a este som nevidela ani jednu cast..mozem sa hanbit...ale ako vidim dost ludi to tu zere takze asi je to dobre...asi zacńem stahovat :D
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

nooo vrelo odporucam...nema niekto nejake novinky? ja ted taham ten beyond walls dokument tak som zvedavi...ale to nie je nic nove robim to len tak z nudy...a oni v poslednej casti nebezali do pola?? :P
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

umk4s napísal:nooo vrelo odporucam...nema niekto nejake novinky? ja ted taham ten beyond walls dokument tak som zvedavi...ale to nie je nic nove robim to len tak z nudy...a oni v poslednej casti nebezali do pola?? :P
jasne ze bezali,a som zvedavy ,ako z toho vyjdu s cistym stitom,mozno im niekto pomoze :?
Napísať odpoveď