Pocas ceskych Vyvolenych 1 na prime chodila na nich reklama a tam bola taka hudba,ale neviem jak sa vola a pochybujem ze budete vediet aj vy ale aj tak vopred diky.
hmm hladam názov pesničky od DESMODU kde je refren asi takto: chcel by som ti povedať niečo, čo dávno som už chcel.......<dalej neviem> je to dost nová pesnička...poradi niekto.....
ja tiez zhanam nazov pesnicky z reklamy na Jún s Markízou, myslim ze by to mohlo byt P.O.D - satelite ale nezda sa mi myslim ze to je nejaka remixova verzia
Lord_3D napísal:hmm hladam názov pesničky od DESMODU kde je refren asi takto: chcel by som ti povedať niečo, čo dávno som už chcel.......<dalej neviem> je to dost nová pesnička...poradi niekto.....
Vandall napísal:ja tiez zhanam nazov pesnicky z reklamy na Jún s Markízou, myslim ze by to mohlo byt P.O.D - satelite ale nezda sa mi myslim ze to je nejaka remixova verzia
nemas nejaku nahravku/link, alebo aspon par slov ?? od P.O.D poznam vsetky songy ale tu reklamu si nejak neviem vybavit
Prosim vas neviete nazov pesnicky ktora je v reklame a Majstrostva vo futbale..ak tamje ten 10rocni Jose a svetovy hraci a konci zavolama mama ze ma ist domov..
staci nazov
a keby to niekto mal nech napise SS
poprosil by som ako sa volaju tieto pesnicky:
1. V reklame na peguot 207 kde sa sukaju tie 2 lienky
2. Nema nieaky nazov ten singel ked zacina zapas na MS 2006?? to jak tam spievaju to: OOOLEEE OLE (ci co to je)