prezentacny banner
prezentacny banner
Vidim ze su tu na fore su celkom schopny grafici a tak ak sa niekomu bude chciet, tak by som potreboval vytvorit logo na prezentaciu fora. Rozlisenie 88x31. Tema hacking. Dik
-
mikkimikki
Medium Professional
Kód: Vybrať všetko
http://img461.imageshack.us/img461/1622/hackicon6tf.gif-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
alebo niečo na štýl MATRIX. S tým pozadim čo chodia tie Maxtrix ZNAKY::....--==[ RA ]==-- napísal:Cawte zrovna nemozem a ani nemam cas sa hrat s Photoshopom, ale len tak ma napadol motiv toho banneru. Mohla by tam byt klavesnica alebo myska v plamenoch. Tot moj napad, ale realizovat ho musi niekto iny ak sa prenho rozhodnete.
parádamikkimikki396 napísal:![]()
Kód: Vybrať všetko
http://img461.imageshack.us/img461/1622/hackicon6tf.gif
-
mikkimikki
Medium Professional
Tak sa nudis? Vidno, ze si super chlapik, ze takto pomahas nam - negrafikom. Nemohol by si urobit nieco aj pre mna? Potreboval by som banner na stranku. Ale nie taky maly, ako si robil pred chvilkou. Neviem, ake su standardne rozmery pre banner. To je taky banner cez celu sirku obrazovky a hore ma asi 1/5 vysky obrazovky.mikkimikki396 napísal:ja mozno este nieco skusim ...
O tej mojej stranke- jedna sa o stranku, kde sa budu zapisaovat udaje z ligy v NHL2006. Farba bannera by mohla byt nejaka svetlo modra - nejake ornamenty a pod... A ak by sa dalo, tak aby sa tam pohybovali texty:
NHL liga
ligagl.php5.sk
Farba tychto textov -lubovolna.
Ak by tam bolo vela miesta, tak tam mozes pouzit obrazok logo1.jpg (ak by sa tam hodil).
Ak by to bolo vela, a ak nemas chut, tak nerob nic. Ja len keby nahodou si mal chut spravit ten banner.
Samozrejme, ze mozu skusit aj ostatni...
-
mikkimikki
Medium Professional
Chcem sa podakovat mikkimikki-mu, ze mi spravil ten banner. Vyzera super.ppt napísal:Tak sa nudis? Vidno, ze si super chlapik, ze takto pomahas nam - negrafikom. Nemohol by si urobit nieco aj pre mna? Potreboval by som banner na stranku. Ale nie taky maly, ako si robil pred chvilkou. Neviem, ake su standardne rozmery pre banner. To je taky banner cez celu sirku obrazovky a hore ma asi 1/5 vysky obrazovky.
O tej mojej stranke- jedna sa o stranku, kde sa budu zapisaovat udaje z ligy v NHL2006. Farba bannera by mohla byt nejaka svetlo modra - nejake ornamenty a pod... A ak by sa dalo, tak aby sa tam pohybovali texty:
NHL liga
ligagl.php5.sk
Farba tychto textov -lubovolna.
Ak by tam bolo vela miesta, tak tam mozes pouzit obrazok logo1.jpg (ak by sa tam hodil).
Ak by to bolo vela, a ak nemas chut, tak nerob nic. Ja len keby nahodou si mal chut spravit ten banner.. Veelmi by si ma s tym potesil.
Samozrejme, ze mozu skusit aj ostatni...