Pendulum - Hold Your Color

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pendulum - Hold Your Color

Príspevok od používateľa p4ra »

Zaujimal by ma nazor od fanusikov hudobneho zanru d'n'b na tento album. A este by som sa chcel spytat, ci viete o nejakej oficialnej stranke tochto inak vynikajuceho zoskupenia? Vzdy, ked hodim do Google!, tak ma to hodi na Drum & Bass Arena, ale ja by som chcel nejaky ich web. A vie niekto, ci niekedy budu hrat niekde v okoli 500km od Bratislavy alebo Brna? No a naposledy pozvanka na kvalitny d'n'b do Novych Zamkov -> www.ccx.sk

Nestojim o nazory ludi, kt. su zabedneni a obmedzeni nejakym punkom, ci metalom, kt. napisu len nieco typu, je to pi....a atd.. Vdaka!

// Este by som chcel doplnit, ze to, co som napisal hore o obmedzenosti metalom, ci punkom. Nechcel som sa nikoho dotknut alebo ho nejako urazit, len som chcel povedat, ze nestojim o detske nazory typu:

- sracka
- radsej sa zabijem, ako si to vypocut

Cize prispevkom, kt. maju vypovednu hodnotu = 0. Lebo proti punku, ci metalu nemam absolutne nic, kedze punk si este sem-tam pustim aj dodnes.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Podla mna je to slaby album...melodie su dost skomercnene a cele sa mi to zda take soft. Kamarat raz u mna pustal nejake fajnove setiky od Pendulum, tie zneli ovela lepsie, rovnako aj nejake kusky od Noisia

//edit:nejaka noisia
http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=26335
http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=24328
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Holubar napísal:Podla mna je to slaby album...melodie su dost skomercnene a cele sa mi to zda take soft. Kamarat raz u mna pustal nejake fajnove setiky od Pendulum, tie zneli ovela lepsie, rovnako aj nejake kusky od Noisia
Suhlasim, ze je to urcite robene pre komercnejsie masy, ale chalani sa aj sami priznali, ze chceli este viac prerazit a zoznamit ich hudbu s masami. No aj napriek tomu mi pride, ze tie skladby su podarene spravene. Byvaly spoluziak bol minule leto robit v Anglicku a bol na ich koncerte, vraj to bola neskutocna show, ale Anglicania sa udajne nedokazu zabavat na parties ani zdaleka tak, ako my, ze ked chalani tancovali, domaci nechapali, co sa deje. :hehe:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja DnB normalne nepocuvam, ale tento album sa u mna hra pravidelne :) Spolu s nim este jeden setik od Ear Drum Kru a This is Kevin, to je vsetko co pocuvam z DnB.
Mne sa tie melodie pacia, tvrdsi DnB nemam rad, na to mam schranz :)
Oblubene pesnicky: Fasten your seatbelt a Another planet.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

pocul som par pesniciek a fakt sa mi to moc nezda, akoze da sa vypocut ale v danom style by som to hodil skor do priemeru, ale z toho si nic nerob ja som obmedzeny metalom :lol:
Napísať odpoveď