ked pojde na VH1 TOP 100 tak minimalne 90 budem povazovat za vynikajuce a 20 za dokonale, tazko vybrat.nepoznam nazvy ale aj vaso patejdl ma pekne, napr. Nepriznana
mne sa paci ako sladak SUGABABES - TOO LOST IN YOU
a este aj LUNETIC - PRIBEH MALEHO CHLAPCE
to su pre mna fakt pecky... a na skoro vsetky sladaky co tu boli spomenute naleti kazda baba... to su take povzbudovaky
Toy M@ch!n3 napísal:mna teraz chytila Avenged Sevenfold - Seize the Day, strasne pekna pesnicka alebo System of a Down - Lonely Day
Presne SOAD a Lonely day to je fakt nieco. Som nemohol ked som to pocul. Perfektny text perfektna hudba a este aj pekne spieva. A tiez sa mi paci Soldier side a Chop suey od SOAD. Tiez sa mi paci Ben Moody & Anastacia- Everything burn alebo Eagles-Hotel California a dost vela inych. Je ich vela.
Sajmon napísal:aky je podla Vas najkrajsi a najlepsi sladak ?
ludia samozrejme najkrajsie su asi tie stare....ale ja som nasiel este jeden
song tak vam ho tu dam:////The Girl Next Door Soundtrack - David Grey - This Years Love/////
toto je bohove......
ale myslim ze sa najde viac nadhernych piesni...////Rufus Wainwright - Hallelujah///// je to zo shreka....
vravim...to sa neda..proste ....tych pesniciek je vela...a veela...dobrych
Bon Jovi-Bed of roses
Metallica-Nothing else mathers
U2-With or without you
Eagles-Hotel California
Coldplay- Scientist
Guns`N`Roses-November rain
Guns`N`Roses-Don`t Cry
To Eagles-hotel california, Metallica- nothing else matters a G&R- november rain to su fakt krasne songy a mozno by som este doplnil z tych novsich-
Placebo- Pierrot the clown
J.Gonzales-Hearthbeats
SUM41- Pieces
a tak